Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _taka_jedna__

Mój chłopak chce mnie utrzymywać

Polecane posty

Gość _taka_jedna__

Kilka miesięcy temu poznałam cudownego chłopaka, mój ideał. Dobrze się mam układa, ale jest problem mieszka on 300 kilometrów ode mnie. Postanowił zrezygnować z pracy (żebym się o niego nie martwiła, bo ma niebezpieczną pracę) i chce założyć własną firmę. Chce się przeprowadzić do mojej miejscowości do końca roku akademickiego, a potem mamy się przeprowadzić do niego i mam studiować w jego miescie. Tylko jest jeden problem, a mianowicie ja nie pracuje, tylko studiuje. Zgodziłam się, ale powiedziałam, że najpierw muszę znaleźć sobie pracę. On powiedział, że nie ma mowy, że nie zgodzi się bym się tak "przemeczałą": studia dzienne, praca, wolontariat, czas dla niego. Niby rozsądnym posunięciem byłoby przeniesienie się na studia zaoczne, ale nie o tym zawsze marzyłam. On ma duże oszczędności na koncie i własny dom, niedawno mi się oświadczył i chce żebym stała się współwłaścicielem konta i domu. Ale to wszystko jest wbrew mnie, że on tyle wkłada (finansowo) do tego związku, a ja nic. Z jednej strony chciałabym z nim mieszkać, mieć go blisko siebie, a z drugiej czuje, że to nie jest fair.

Gość to nie moda tylko troska
te provokacje są beznadziejne ostatnio

abstarchując cod faktu czy to tylko prowokacja- jedyne co mam do powiedzenia w tej sprawie to tyle że ja nie zgodziłabym się na to by w tej konkretnej sytaucji utrzymywał mnie facet . Nie rezygnuj ze studiów. Idź do pracy. Dasz radę,nie ty pierwsza i nie ostatnia.