Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość ja zaczęlłam podawać synkowi
jak miał 9 miesięcy. w wielu 8 miesięcy wykryto u niego skazę białkową. kozie bardzo dobrze tolerował. wyrósł z tego jak miał około 6-7 lat.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ugotuj najpierw
. surowe mleko jest niewskazane dla tak małych dzieci.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kupujcie takie zestawy
Ono jest pasteryzowane więc można a wręcz należy podać podgrzane lekko ale nie przegotowane gdyż wtedy byłoby już bezwartościowe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hdhdhd
autor: Aura 18 stycznia 2005, o 11:15 Wczoraj byłam u lekarza i przy okazji spytałam się o te gotowanie mleka UHT. Powiedziała, że nie trzeba gotować, tylko, jak dziecko ma jakąś biegunkę, czy dolegliwości żoądkowe to tak. Tak więc pożegnanie z garnkiem z gwizdkiem nastąpiło wczoraj. http://mamo-tato.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=64&t=9113

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hdhdhd
autor: Aura 18 stycznia 2005, o 11:15 Wczoraj byłam u lekarza i przy okazji spytałam się o te gotowanie mleka UHT. Powiedziała, że nie trzeba gotować, tylko, jak dziecko ma jakąś biegunkę, czy dolegliwości żoądkowe to tak. Tak więc pożegnanie z garnkiem z gwizdkiem nastąpiło wczoraj. http://mamo-tato.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=64&t=9113

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×