Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody Guru 23

Kocham się w dziewczynie po sąsiedzku przez kilka lat a najgorsze jest to że...

Polecane posty

Gość Młody Guru 23

....że nie wiem czy da się z tym co zrobić bo ona już z pól roku ma kogoś - takiego ciapka że tak powiem ;/ zawsze mi się podobała była to osoba ,,dziewczyna ,, która pierwsza mi się spodobała i do tej pory i myślę co trochę o niej , i co najgorsze po sąsiedzku mieszkamy wiec nie umiem z tym sobie momentami poradzić . ZA młodszych lat nie umiałem tak zagadać do kobiety jakoś naprawdę nieśmiały bylem i w tłumie a teraz jak już szkołę ukończyłem to mam ze 2 razy więcej śmiałości ....a co gorsze była dziś u mnie sobie coś skserować i rozmawialiśmy z godzinę i jeszcze bardziej coś w sercu poczułem . a to dlatego że znam ją od małego . tylko że nie wiem czy ona by ze mną chciała a tylko się zastanawiam bo ona studentka jest a ja nie mam wyższej szkoły tylko po technikum ale to chyba mało ważne .nieraz też przed spaniem myślę o niej a czasem że mógł bym być z nią żonaty i mieć dzieci i być szczęśliwy ale teraz tak nie jest ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( nie wiem czy da się coś z tym zrobić czy gra warta świeczki ale może jest ktoś kto by coś mądrego doradził bo ja to już nie wiem ...........tylko bez głupich i chamskich tekstów proszę.............((

Gość Romeo5466
jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Gość Młody Guru 23
wiem co mogę zrobić tylko żeby to nie zaszkodziło mi ;(

Gość Młody Guru 23
ja już sam nie wiem

Gość Młody Guru 23
nikt nic nie doradzi już >>>>>>>>>>>

Gość jak juz kogos ma to kichaa
ale będąc sasiadem mozna zgadac o wszystkim i o niczym kilka razy z rzędu kobiety sa domyslne moze sama za drugim trzecim razem skuma ze cos na rzeczy czemus szybciej o tym nie pomyslał teraz jak kogos ma bedzie duzo trudniej

Gość taki jeden facet 28
to jak z nia tak rozmawiasz i czujesz ,ze ona tez lubi z toba rozmawiac i nie wspomina nic o chłopaku ciapku to zaproś ją gdzieś zeby wyskoczyc ..wiesz moze od słowa do słowa cos sie rozkreci ...moze z tym ciapkiem jest bo tak wyszło kij wie tak naprawde jak tego nie sprawdzisz to sie nie dowiesz ..działaj ..najwyzej odmówi raz drugi ,ale bedzie miała tez sygnały i jak ja bedzie ciagnac to sie moze kiedys skusi

Gość taki jeden facet 28
to ze kogos ma jeszcze nic nie znaczy bo nie znasz ich relacji ...jak jest w nim zakochana to faktycznie kicha ,ale moze nie jest ? ..może jest to bardziej przyjaciel niz chłopak ..tego nie wiesz ,a mozesz to sprawdzic działajac tak jakby ona tego chłopaka nie miała ..to ona ma ci dac znac ,ze nic z tego ,ze jest szczesliwa z obecnym wtedy spasuj ...a do póki ona bedzie chetna to działaj i tyle

Gość Młody Guru 23
najgorsze jak odmówi .....

"ma kogoś - takiego ciapka" może lubi takich ciapowatych, więc masz duże szanse, ponieważ przedstawiłeś się jako jeszcze większa ciapa

Gość Kasia20......
Zapytaj ja o jej chłopaka jak sie poznali (taka rozmowa wstepna) a potem zapytaj czy chlopak tylko po technikum mialby u niej jakies szanse. Dowiesz sie czy masz szanse i przy okazji zasugerujesz ze podoba Ci sie (na pewno sie skapnie). Odpisz jaka była jej reakcja lub sam wywnioskuj czy warto dalej probowac.

Kasiu, ty wiesz jak doradzić.. lol do autora, zrób to i opisz, pośmiejemy się

Gość gfyhrch
To już nie kochasz tej z apteki, Tomek? :D:D:D:D teraz jakas sąsiadka? :D hahahahahahaha

Gość wstshdfjff
mariusz i tomek w jednym :D

Gość Młody Guru 23
nie jestem ani tomek ani marcin :)

Gość Młody Guru 23
mam nawet jej 2 fotko na kompie - ehhh

Gość Sasza 2013
umów się z nią...