Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie grzeszę urodą

czy jeśli ktoś jest skromnie ubrany, widac, że nie ma dużo

Polecane posty

Gość nie grzeszę urodą

ciuchów, to ludzie mogą uważać go za głupiego (na zasadzie wyciągania wniosków biednyś, boś głupi?)

Gość czekam na te noc...
Sa i takie typy. Ale na glupote nie ma rady. Nie wazne jak ktos wyglada tylko co ma w glowie i sercu

A Ty juz nei zakładałaś podobnego tematu? Już sie dzisiaj w takim wpisywałam przed krótką chwilą. I nie, nie powinno sie go uważać za głupiego...ktoś moze mieć nawet dużo kasy a woleć wydawać ja na inne rzeczy niż ubrania, nie każdy jest niewolnikiem mody :)

Gość ale cyrk
dla dzieciaków w szkołach tylko to się liczy, ciuszki gadżety itp. dopiero po studiach ludziom prostuje się w głowie światopogląd i wiedzą że ocena na podstawie wyglądu jest góówno warta, ale i tak pierwsze wrażenie zostawia jakiś ślad. Jak ciuchy są schludne, w miarę dobrane i nie krzykliwe, to jest ok.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
jeśli tak myśli jak ty to faktycznie jest głupi. normalnej osobie nie przyjdzie do głowy myśleć że inteligencja idzie w parze z marką ubrań.

Gość nie grzeszę urodą
wiecie dlaczego tak pomyślałam? Bo pracowałam w jednym miejscu, nie miałam wtedy dobrych ubrań i byłam mobbingowana, mimo, że miałam cv w miarę dobre... Ale może po prostu ten ktoś wniosek o mojej głupocie wysnuł z mojego zachowania, może stąd mnie zagonili w kozi róg a kogo innego nie ... widzieli, że ktoś bez pieniędzy będzie się trzymał roboty mimo, że nim pomiatają...

Gość nie grzeszę urodą
chociaz teraz każdym pomiatają :/

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
mobbinguja tych o slabym charakterze a nie tych ktorzy maja/nie maja kasy. dalas sie to cie niszczyli psychicznie.

Gość cytat z pracuj pl nt temat
Na rozmowę kwalifikacyjną wybierzmy coś w stonowanych kolorach, niech będą to ubrania dobrej jakości. Jeśli ubierzemy się zbyt skromnie, pracodawca może zaoferować nam niższe wynagrodzenie. Nie zachęcam jednak do epatowania bogactwem, ponieważ jeśli przesadzimy, możemy zostać odebrani jako osoby aroganckie.