Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djęeef

Boję się samolotów. Chcę polecieć do Krakowa, co myślicie??

Polecane posty

Gość djęeef

za 2miesiace lece do dwa tygodnie do Japonii. Strasznie sie boje...chce przeleciec sie gdzies blizej, np z warszawy do krakowa i zobaczyc jak to jest...co myslicie? :D ps to nie żart, serio pytam,nigdy nie leciałam

powiem tak, jak ma nadjeść twój dzień to nadejdzie, czy będziesz w samolocie, w samochodzie, w pociągu czy będziesz czekał/a na autobu i w przystanek wjedzie samochód. Mam na frequent flier 80 godzin, jak nie trudno sie domyślac wszystkie starty i lądowania były OK. jedynie start w Emraerze 145 w czasie ostrej burzy był hardkorowy, a tak poza tym incydenci to wszystko git. Nie pykaj tylko leć do tej Jaonii

Gość pokochałam latanie
a byłam przerażona na sam widok samolotu. Wolałam 3 dni tłuc się samochodem niż skorzystać z tego środka lokomocji. Niestety, do Argentyny nie dało się samochodem, przez 3 dni poprzedzające lot miałam rozwolnienie objawy najcięższych chorób. Wyjścia jednak nie było, muszę lecieć. Jakoś udało mi się przeżyć ten lot, powrót był już mniej stresujący, a teraz nie wyobrażam sobie inaczej podróżować.

Gość tmjmjwpajg
dobry pomysł. Tez sie bałam jak leciałam do londynu, musiałam napic sie setke wodki i wziac leki uspokajajace :O:D