magda064 0 Napisano Styczeń 20, 2013 Wczesniej pislalam o tym ale ktos zrobil mi "fajny" kawal i pod moim pseudonimem wypisywal brednie. Temat dotyczy tego samego, mianowicie.. Chcialabym wiedziec czy moj chlopak jest plodny. Co prawda nie staramy sie jeszcze o dzidziusia ale nie ukrywam ze chcialabym je kiedys miec. On z reszta tez tylko mowi mi czasami ze ma obawy ze jest nieplodny a mimo tego nie chce robic badan. Moze powinnam uszanowac jego decyzje i poczekac z tym jeszcze ale jakos chcialabym wiedziec teraz nic pozniej. Od razu powiem ze jesli okazaloby sie ze jest beplodny nie zostawie go.. Pisze to poniewaz w poprzednim wpisie ktos zapytal mnie co zrobie jesli okazaloby sie ze jest nieplodny i ktos pod moja ksywka napisal ze nie byloby zadnego sensu z nim byc.. Ale to na marginesie. Co myslicie dziewvzyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkmkm Napisano Styczeń 21, 2013 sadze ze powinien zrobic badania bo bez tego sie nie dowiesz co my mamu tu poradzic ... raczej wrozki tu nie znajdziesz ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach