Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirinapomarańczowa

Faceci!!!

Polecane posty

Gość mirinapomarańczowa

Dlaczego z niektórymi laskami decydujecie się na związek a z innymi nie? Chcecie od nich tylko seksu- albo układu, albo jednego numerku. od czego to zależ, od wyglądu zewnętrznego dziewczyny? Do związku wybieracie te najładniejsze? Czym się kierujecie?

Gość ZawszeCiekawaaa
Nie jestem facetem ale wg mogę jest odwrotnie. Tzn że jeśli facetowi chodzi tylko o seks to wybiera po wyglądzie. Im ładniejsza tym większe powodzenie. A do związku raczej inteligentne.. Takie do życia, rozmowy, przyjaźni. Ale to ilu facetów na świecie tyle opinii.

Gość mirinapomarańczowa
A jak dziewczyna i ładna i mądra, a on nie chce się z nią wiązać tylko tkwi w układzie już bardzo długo? :O To o co chodzi, że nie chce związku? Może on ma jakiś uraz?

Gość mirinapomarańczowa
A jak dziewczyna i ładna i mądra, a on nie chce się z nią wiązać tylko tkwi w układzie już bardzo długo? :O To o co chodzi, że nie chce związku? Może on ma jakiś uraz?

Gość john james30
Powiem tak, każdy facet marzy o kobiecie która będzie super i da mu dobry sex, ale jak to w życiu bywa różnie mogą być super laski, ale w łóżku do niczego i odwrotnie . Trzeba po prostu trafić na siebie. Ja na pewno nigdy nie wybieram tych najładniejszych, bo myślą ze są nie wiadomo kim, a te średnie są prawie zawsze spoko.

Gość ZawszeCiekawaaa
Róznie bywa.. Może ma jakiś uraz a może Poprostu nie ma ochoty wiązac sie na stale z kimkolwiek. Niektórzy zwyczajnie boją sie stałych związków bo to przynosi obowiązki, wiarę jednej osobie i wogóle zmiany w dotychczasowym zyciu.

Gość ZawszeCiekawaaa
No nie wiem ja tam piękna nie jestem i w łóżku też nie idealna i niedoświadczona a mimo to mój partner zdecydowal sie na stały związek. Ale mówił często że bal sie odpowiedzialnosci albo że zostanie skrzywdzony..

Gość john james30
A może mu jest dobrze, a jeżeli oczekuje się czegoś innego to trzeba ze sobą rozmawiać albo odpuścić bo i tak nic z tego nie będzie

Gość john james30
Bo może jeszcze do tego nie dorósł facet dopiero po 30 wydaje się ze jest dojrzały zresztą to widać po kilku zdaniach kto jest dojrzały , a kto nie i dokładnie wy kobiety to wiecie to jest jak magnes i bezpieczeństwo

Gość bo ponieważ
Dojrzały? Przecież on jest dojrzały BO WYBIERA TO CO DLA NIE GO DOBRE I W TEJ CHWILI POTRZEBNE - czyli wolność. Powiedz mi po co facetom związki? Przecież one tylko ograniczają możliwość poznawania większej ilości kobiet. My nie potrzebujemy opieki tak jak wy - opiekujemy się sobą sami i sami zapewniamy sobie bezpieczeństwo. I wolimy jak kocha nas większa ilość kobiet niż jedna. Zatem odpowiadając na twoje pytanie; bez znaczenia jest wygląd i inteligencja (do pewnego stopnia) bo w związki wchodzimy gdy mamy taka potrzebę, a nie dlatego że poznaliśmy ładną laskę.

Gość bo ponieważ
Dojrzały? Przecież on jest dojrzały BO WYBIERA TO CO DLA NIE GO DOBRE I W TEJ CHWILI POTRZEBNE - czyli wolność. Powiedz mi po co facetom związki? Przecież one tylko ograniczają możliwość poznawania większej ilości kobiet. My nie potrzebujemy opieki tak jak wy - opiekujemy się sobą sami i sami zapewniamy sobie bezpieczeństwo. I wolimy jak kocha nas większa ilość kobiet niż jedna. Zatem odpowiadając na twoje pytanie; bez znaczenia jest wygląd i inteligencja (do pewnego stopnia) bo w związki wchodzimy gdy mamy taka potrzebę, a nie dlatego że poznaliśmy ładną laskę.

Gość jak kochają kobiety
faceci nie potrafią kochać :( niszczą kobiety,nie potrafią się przecież nami opiekować,zamiast ochrony,robią krzywdę. wydaje im sie że kłamstwo to ochrona...a to najpoważniejszy błąd mam coraz większy uraz do tej płci swoje robi ich hipokryzja szowinizm brutalność przedmiotowe podejście do nas i do seksu z nami,do miłości,zasrana poligamia,ta chęć "poznawania jak najwiekszej ilosci kobiet" źle jest,płcie powinny sie uzupełniać jak pogodzić przeciwne pragnienia..

Gość Anka325235
Zgadzam sie z Toba:< Faceci nie potrafia kochać