Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwwżam że to trochę dziwne

Mój ex, sprzed 7 lat, napisał do mnie że o mnie myśli

Polecane posty

na fb przysłał mi wiadomość , że myśli o mnie . nic więcej. kurcze o co chodzi?? mamy siebie w znajomych ale kontaktu od rozstania w sumie żadnego, mimo że rozstalismy się w zgodzie, żadnej rozpaczy nic takiego z żadnej strony... potem kogoś mieliśmy oboje. ja od 2 lat mam męża, on też ma dziewczynę/narzeczoną nie jestem pewna , ale ma kogoś. nie widzieliśmy się od 4 lat bo mieskamy dość daleko od siebie,on po zakonczeniu studiów zamieszkał w innym mieście, a ja mieszkam ja z mężem w tym samym mieście gdzie studiowalismy... po co on to napisał. tak ot, sobie? jakoś mnie to jednk zastanawia ....

Gość Juliann
super

super? nie sądz,e mnie to zdziwiło, zaskoczyło, ale dreszczyk mocji taki malutki też był ... ale PO CO tak napisał/ wie doskonale że mam męża, zresztą poznał go kiedyś tam dawno przy okazji

Gość jkolkhbnjkdghuil
no i ?dlaczego więc taka żdziwiona i zadajesz dziwne pytania ..gdybyś miała to w doopie to nie pisałabys!

Gość mambo nr 5
no i co z tego że myśli to miłe, nic więcej

Gość madalena;)
ciężko jest całkowicie odciać się od przeszłości;) zostaje pewnien rodzaj sentymentu i mimo, że nie mamy z kimś kontaktu to jednak milo go wspominamy. :D Pewnie jego też wzięło na wspominki i napisał ;)

Gość Kasia20......
Wspominał Cie i to jak mu dobrze z Toba bylo. Pewnie załuje ze to tak sie skonczylo i zastanawia sie jakby zycie moglo sie inaczej potoczyc gdybyscie byli razem. Nie przejmuj sie tym zbytnio. Ty masz meza, poukładane zycie, on bedzie mial zone niedlugo. Wydaje mi sie ze wiadomosc byla chwilowym przyplywem emocji i wspomnien.

Gość Mój znalazł mnie po 15 L
i uważam,że takie wspólne wspominanie może okazać się początkiem romansu.

Gość Jestem czarujący
to nie jego profil to fikcja hahaha