Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajureczka2

spozniam sie ,ale nie czuje sie przez to gorsza od innych np od tych co sie nie

Polecane posty

Gość fajureczka2

mam kolezanke,co sie nigdy nie spoznia,ale sie puszcza z szefem (zonatym) w pracy,ze mnie sie smieje,ze jestem nieodpowiedzialna itd,a ja jestem skromna i cicha osoba i nie potrafie jej powiedziec,ze ona sie puszcza z zonatym wiec nie wiem ktora z nasz GORSZA?\ja bo mam tendecje do spozniania sie(zanim jade do pracy dwojke dzieci musze obrac do przedszkola i zawiesc),a ona jest singielka ?? wkurza mnie to,ze ludzie widza wady tylko u innych a nie u siebie,niecha kazdy patrzy na siebie..

Gość bghghjygj
nie cierpie osob spozniajacych sie, jest to chamstwo i zwykle buractwo mam taka kolezanke co zawsze sie spoznia 20 minut na spotkania!!!!!!!

Gość bghghjygj
aha i nie tlumacz sie dzieckiem bo jest to smieszne urodzilas to zachowuj sie odpowiedzialnie a nie zaslaniasz swoj brak kultury dzieciorem

Gość fajureczka2
a jak ktos sie puszcza z szefem i bezczelnie hipokryzja udaje w prace,ze sie nie znaja,a normalnie chodza ze soba do łozka,mieszkaja nawet ze soba, a zone zostawił z dziecmi to jest normalne a ja nie cierpie PUSZCZALISKICH LASEK,KTORE MYSLA,ze sa lepsze,wartosciowsze,bo odebrały komus faceta...a najgorsze,ze cierpia n a tym dzieci

Gość fajureczka2
a ja sie spozniam zawsze tyle ile te wszytskie urzedasy przeznaczaja rano na plotki i kawe, a w tym czasie oni własciewie nie rpacuja,tylko siedza i pierdza w stołek,hipojkryzja jest dla mnie tez,ze ktos przychodzi na czas do pracy, a wpracy cały dzien sie opierdala lub maluje paznokcie,no ale był na czas... typowe etatowce praca jest wartoscia dodana,musisz cos w niej zrobic,zeby sie nazywała praca,a ze ktos przyjdzie na czas,a naprawde nic nie robi to co z tego?

Gość ksiadz marek2234
dla mnie brakiem moralnosci i kultury wiekszym jest puszczanie sie niz spoznianie..

Gość lafirynda rozwa
do bghghjygj mam pytanie do ciebie,jestes idealna zeby ocenaniac autorke?? z tego co wiem ideałow nie ma,wiec i ty masz pewne wady,ktore z kolejinni uwazaja za buractwo i chamstwo....

Gość fajureczka2
ale ktora gorsza ja czy ona szczerze??!!

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
a co cię obchodzi z kim ona sypia? Zachowuje się w pracy profesjonalnie bo jest na czas a ty jesteś mamzelą co się wiecznie spóźnia i powinni cię wywalić za to

Gość giorgiadde
profesjonalnie robi lody szefowi,ale jest na czas,to nawjazniejsz!!!

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
a co mnie to? :D

Gość kromka chleba12344556
CHODZI O TO CO GORSZE W PRACY>??PUSZCZANIE SIE Z SZEFEM CZY SPOZNIANIE SIE!!