Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczaaakrooosooolll

kobietki doradzcie menu..

Polecane posty

robie impreze rodzinna na 12 osob... myslalam zaczac od rosolu, potem kurczak w szynce prmenskiej z suszonymi pomidorami, pieczonymi ziemniakami i jakas surowka i oczywiscie przekaski na stole... moze jakies pomysly? zeby sie nie narobic?:P

Gość lalallalallaalla
ugotowane jajka, przekrojone na pół z farszem zrobionym z żółtek, pieczarek marynowanych, ogórka pokrojonego w kostkę i musztardy i majonezu :) taka przekąska

Doradźcie mi co powinnam dorzucić żeby zabić mężczyzn? co zwali z nóg 7 dorosłych facetów o wadze ponad 80kg?

bardziej chodzi mi o glowne danie, bo przekaski to juz ogarne, tak wymyslilam z tym kurczsakiem ale moze macie inne pomysly

Gość jednatakaaobieona
polecam sliwki suszone zawiniete w boczku zapieczone w piekarniku na przystawke, sa bardzo pyszne a i nie narobisz sie zbytnio. Na obiad rosol to dobry pomysl, do tego kurczaka i pomidorow dodalabym jeszcze mozzarelle. zamiast oklepanych surowek, zrobilabym mix salat (lodowa z radichio i roszponka) z vinegretem pomidorkami i np prazonymi pestkami dyni czy cos w ten desen. moze cos z tego Ci sie spodoba. Pozdrawiam :)

otruje ich czymś, zrobie miejsce na moich panow przyjda do nas 7 atrakcyjnych kobiety kosmicie nas zapłodnij poprzez wielkie orgie

Gość kurczak to mało eleganckie
czy rosół?tez niekoniecznie a jesli już to niekoniecznie z kurczaka tylko lepiej upiec mięso,potem ładnie pociąć na plastry i do tego sos albo z 2 rodzaje mięs,ten kurczak i coś wieprzowego i surówek tez do wyboru,kazdy lubi co innego

Gość jednatakaaobieona
no nie wyslalo mojego posta! proponowalam w nim sliwki suszone zawijane w boczku i upieczone w piekarniku, do tego kurczaka ze suszonymi pomidorami dodalabym np mozzarelle, a zamiast surowek np salate lodowa z radichio i roszponka z vinegretem, pomidorkami i suszonymi prazonymi pestkami dyni/slonecznika

Gość jednatakaaobieona
jak kolezanka wyzej uwaza ze rosol malo elegancko (nie wiadomo dlaczego) to moze jak mamy zime to jakis krem z dyni albo z pomidorow, brokolow?

odwal sie podszywie! to z tymi pestkami fajny pomysl. ta warstowa salatke znam i planowalam ja zrobic;)

no nie wiem czy az tyle rodzajow mies... sumie nie chce stac pzy garach caly dzien i wieczor... wole z goscmi posiedziec. oni nie sa zbyt wymagajacy