Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stylish29

wytlumaczcie mi madrzy ludzie cos....

Polecane posty

Gość stylish29

dlaczego np na kafe tak sie dzieje ze jak ktos napisze o sobie cos pozytywnego to od razu jest multum negacji np ktos pisze- 1. jestem ladna/przystojny odpowiedzi: jestes okropna, glupia brzydki 2. nie mam zmarszczek odpowiedzi: wygladasz staro, jestes starym pruchnem itp 3. mam kochajacego faceta odpowiedz: na pewno zdradza cie na boku dlaczego ludzie sa tacy zawistni i zlosliwi? dlaczego oceniaja ludzi nie znajac ich? posiedzialam dzis troche na kafeterii i prawie zawsze jedni ludzie prubuja zdolowac, zeszmacic innych? czy na tym polega obecny swiat?

Gość ja tez mam
Chca sie wyzyc ze im sie nie udaje. Ale nie powiem zdarzaja sie fajni ludzie

Gość 346346
Bo to Polacy. I tu są anonimowi

Gość stylish29
tak czasami znajdzie sie ktos zyczliwy ale to jest zdecydowana mniejszosc. czesto jest tez tak ze ktos ma problem a inni zamiast go pocieszyc jeszcze bardziej doluja np: nikomu sie nie podobam, odpowiedz bo jestes zaniedbana swinia, mam 30 lat i nie mam dziewczyny odpowiedz: jestes taki paskudny ze nikomu sie nie podobasz. nie rozumiem tego.

Gość brzydula xxa
no bo po co się chwali żeby dołować innych i udowodnić jaki on jest lepszy pustak jeden

Gość stylish29
no ale nie zawsze to jest chwalenie sie tylko czesto stwierdzanie faktu: np dziewczyna pisze jestem ladna (bo np kazdy jej to mowi wiec pewnie jest to prawda) a nie moge znalezc faceta to dlaczego od razu odpowiedz brzmi: jestes paskudnai dlatego nikt cienie chce. przeciez osoby odpisujace niewiedza jaka jest wiec powinni przyjac ze jest tak jak pisze. albo chlopak pisze mam 187cm wzrostu i dostaje odpowiedz na pewno masz 160 i jestes kurduplem......