Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nocna zmiana na kafe

Kto dziś na nocnej zmianie do pogadania? :)

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
jaki ?

ubierz okulary :D i wyczyść ciasteczka.

Gość pushhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a co tam, podniose Wam:D

A temat na dziś to błyskotliwa kariera Piotra Kaszubskiego, najmłodszego polskiego biznesmena :) Jakby ktoś nie kojarzył, linkuję coś tam http://natemat.pl/31817,od-pucybuta-do-milionera-piotr-kaszubski-ma-zaledwie-20-lat-ale-juz-jest-biznesmenem-z-sukcesami-wywiad 1 Jak Was nastraja fakt, że w Polsce jednak można się dorobić ciężką pracą? Gratulujecie, zazdrościcie, motywujecie się czy jest jeszcze jakaś inna opcja? Dodam, że mimo 30stki nie dorobiłam się milionów i czuję się trochę do tyłu w stosunku do tego młodego człowieka, ale ani myślę wieszać na nim psy z zadrości. Raczej - szczęka z podziwu opada ;)

:D

Gość ja mam dzisiaj nocke
zgłaszam sie do rozmowy:-)

Wiele razy przechodziłem głodny obok sklepiku z drożdżówkami za 1,20 zł - i mówiłem sobie, że nie warto, że za pięć takich drożdżówek kiedyś kupię segregator, w którym będę trzymał dokumenty firmy. - to jakaś łzawa historia aby jakąs gazeta sie sprzedawała. bzdura bzdurę bzdurą pogania. gośc sprzedał meble z pokoju i panele aby otworzyć klinikę :D no bez jaj. moze i je zarobił w tych reklamach i serialach swoim wyglądem ale czytanie bzdur o tych meblach itd. to strata czasu. tytuł artykułu powinien brzmieć nie jedz drożdzówek mając 20 lat będziesz milionerem :D

" To wszystko kosztuje. Na swój biznes oszczędzałem całe życie. Gdy otwierałem Estinity," wow:D noooo,cholernie sie narobil :D cale zycie, czyli 7 lat sprzedajac panele z pokoju, ktorych sam nie kupil:D?

Gość pusshhhhhhhhhh
:D

takie używane panele to kupe kasy są wart. biedny chłopak teraz chodzi po betonie w pokoju :(

Gość upupupup
hop

teraz to jest milionerem i nie musi chodzic wcale:D

Gość popychamposstyy
up

no może kupił a może jeszcze nie kupił bo te kilniki rozwija tak czy owak to biedaczek jakiejś choroby się mógl; nabawic spiąc na betonie bo przecież meble też sprzedal :( a dlaczego ktoś ma się cieszyć z cudzych sukcesów ? cieszyć to sięmozna z własnych lub bliskich a nie z bohatera jakiegoś durnego artykułu. mam w nosie biednego chłopca spiącego na betonie :D

a nie widzialas jak sie ciesze:D o tak :D:D:D

nie popychaj bo temat się nie zaciąl i tylko śmiecisz. musi chodzić i nadla te panele i meble sprzedawaćoraz nie jeśc drożdzówek bo on rpzecież DRUGĄ otwiera :D no kurde biedne niedożywione dziecko jakaś zbiórkę by mu można zorganizować :(

a Ty nocna zamisat "ubierac" okulary to lepiej je zaloz:D

a nie widzialas jak sie ciesze - jesteśmy zawistnymi polaczkami co to tylko nogę potrafią podłożyc zamiast doceniać sukces i wyrzeczenia :D

a Ty nocna zamisat "ubierac" okulary to lepiej je zaloz - no fakt :D zapomniałem że o tej porze to mądralińska mozę wjeśc i poprawiać :D teraz się będę zastanawiał dwa razy zanim coś napiszę.

A oto jeden z wrednych komentarzy na FB! 1 "Niestety główny plan czyli rozgłos o niczym jest juz za Piotrem. Dlaczego nie ma fanpage o pozostalych kilkunastu tysięcy milionerów? Bo Piotr jest skromny... Yyy, nie, coś nie pasuje. Główne błędy kampanii Piotra: 1. Brak możliwości pokrycia finansowego tego co "zrobil" Piotr. 2. Ewidentne wykute na pamięć teksty w wywiadach. 3. Usuwanie postów gdzie wytykane są błędy Piotra. 4. Unikanie odpowiedzi na proste pytania związane z tematami typu remonty, itd. 5. Ma czas na fb, statystowanie, nagrywanie itd. 6. Budowanie fabryki po krótkim okresie działalności. 7. FABRYKI!? Ludzie. Błagam. Myślcie samodzielnie. Nie dajcie się omamić słodkiej buzi i cytatom Coelho. A do Piotrka i psychofanów: Nie zazdroszczę, nie chciałbym takiej "sławy", mam rodzinną firmę. Chodzi mi tylko o uzmyslowienie oszustwa które stoi za tą całą farsą. Proszę o nie usuwanie postu tym razem."

Gość teraz to się chyba coś
:O

widzę ciemność :O