Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyczka 44

Jakie słuchawki - proszę o rade :)

Polecane posty

Gość qwertyczka 44

Witam Proszę o poradę odnośnie zakupów słuchawek, nie bardzo wiem jakie czy przewodowe czy bezprzewodowe, jakiej firmy polecacie??? Maiły by być do muzyki i telewizora jednocześnie, chciała bym ze stacją żeby mieć je gdzie odłożyć, planuję wydać do 350zł. Proszę o poradę :)

Gość qwertyczka 44
uczciwie pracuję :)

Gość skskskskekek
Goraco moge ci polecic nokia lumia monster. Dodawane byly w uk do nokii lumii alemwiem ze w pl mozna kuoic. Super dzwiek i wyglad. Najlepsze sluchawki jakke mialem, lepsze odmdr beat czy jak tam. Poszukaj po salonach z telefonami komisach w necie

Gość skskskskekek
allegro.pl/sluchawki-nokia-wh-930-purity-hd-monster-fuchsia-i2935311805.html Takie , ja mam biale. Tu ktos dal chora cene. Wymienny kabel , mozna dokuoic 5 m do tv jak znalazl do kompa do muzyki. Super dzwiek, bezprzewodowych nie polecam mam i sa zaklocenia od pilota np

Gość gość
bardzo fajne zestawienia te z negatywHD.pl warto zajrzeć, ogólnie nie wciskają kitu jak duże portale od sprzętu, !

najlepsze są słuchawki polskiej marki  Audictus Adrenaline, naprawdę super się sprawdzają podczas biegania. Nie wypadaj,ą z uszu, nie uwierają, a jakość grania super.