Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekująca888

Objawy?

Polecane posty

Gość oczekująca888

hej dziewczyny ... nie wiem co mam myslec stoje pod wielkim znakiem zapytania miesiczke powinnam miec 12.01 jeszcze jej nie ma .... robilam test 12 ale wyszedl negatywny .. przedwczoraj mialam lekkie brazowe plamienie dzisiaj juz tego nie mam... brzuch mnie boli jak na @ piersi bola tylko po zewnetrznej stronie , moglabym ciagle spac , i temperature mam od kilku dni powyzej 37 stopni .... do tego chwilami strasznie boli mnie kregoslup nie moge chodzic siedziec ani lezec , caly czas mam tak zly humor ze az sama jestem na siebie zla... nawet teraz jak to pisze to chce mi sie plakac i lzy mam w oczach ... staram sie juz 3 lata o dziecko.... nnigdy nie mialam takich objawow ... prosze powiedzcie czy jest szansa ze jestem w ciazy ... czy to mozliwe ze po tylu latach oczekiwania zostane mama a test sie pomylil?

Gość oczekująca888
????

Gość pomocy..
Borykam sie z tym samym , rowniez w tym msc dostalam plamienia a miesiaczka spoznia mmi sie 2 dni ...test negatywny

Gość no tak -----------------------
eyes mało ci tych tematów musisz kolejny zakładać?

Gość Szczerość pełną parą
a wiesz co to jest beta hcg

Gość skoro test
robiłaś 12 to teraz możesz powtórzyć.Tak ciężko?Jak jesteś w ciąży to już wyjdzie.Wtedy mogło być za wcześnie:)Mi pozytywny wyszedł 3 dni po terminie @ a dwa dni wcześniej był negatywny.Teraz robisz test i albo ciążą,albo jej brak.Szybko leć po test,czekanie nic Ci nie da,a teraz test będzie już wiarygodny:)

Gość oczekująca888
no tak------------- eyes ? ?

Gość skoro test
i temperatura też utrzymywała mi się na poziomie 37,1:) Dodam,że test 1 dzień po spodziewanej @ robiłam z samego rana-negatyw.3 dni później o godzinie 22 -pozytyw:)

Gość skoro test
i jeszcze jedno:)O dziecko staraliśmy się prawie 3 lata,więc podobnie jak Wy:)Leć do apteki:)Mi tu pachnie ciążą,a tamten test był za wcześnie.Podziwiam Cię,że tyle wytrzymałaś:)

Gość PinkRose
Proszę powiedzcie czy naprawde nie ma żadnych objawów ciąży w pierwszych dniach?

no tak--------- chyba uważa że to ja jestem zalozycielka tego topiku , swoja drogą jestesmy w podobnej sytuacji ja rowniez powinnam miec okres 12 i nadal czekam jak i staram sie o dzidziusia prawie 3 lata... objawow niestety nie mam takich jak ty (niestety - bo to dobrze wrozy ) :) Dziewczyny wyzej maja racje ja wlasnie bylam w aptece i kupilam test ktory zrobie jutro z samego rana . Radze zrobic Ci to samo :) śmigaj do apteki i napisz co tam wyszlo :)

Gość PinkRose
Chodzi o to że bardzo chciałabym mieć dzidziusia lecz mój partner narazie nie chce bo zawsze jest jakies ale.. Ostatanio dzień po okresie skonczył we mnie.. Jeden jedyny raz dlatego mam nadzije ze może sie udalo? Powiedzcie prosze czy jest taka możliwosc?

Gość PinkRose
Wiem , że wtedy sa dni nie płodne ale może jednak są takie przypadki?

Gość skoro test
eyes:)skoro tyle czasu Ci się spóźnia to rób teraz.Nie wiem po co czekać...teraz to o każdej porze Ci wyjdzie.Albo w jedną albo w drugą stronę:)Nie ma co się zadręczać myślami.Róbcie testy dziewczyny:) Ja tak jak pisałam 3 dni po spóźniającej się miesiączce robiłam po 22 godzinie i wyszły bardzo grube krechy:) Z porannego moczu powinno się robić przed @ lub w jej spodziewnanym terminie.Później o każdej porze.Nie ma na co czekać.

Skoro ostatnio test robiłas 12.01 to powtórz dzisiaj, nawet z nieporannego moczu. Jak długo masz objawy na @ ? Cykl masz regularne? W tym cyklu nie chorowałas, nie przyjmowałas antybiotyków, itp?

Gość skoro test
PinkRose-jeżeli masz regularny cykl to raczej ciąża niemożliwa:( Niestety-to nie takie proste.Oczywiście życzę Ci wszystkiego najlepszego.Może z nim porozmawiaj i zastanówcie się nad Waszą przyszłością.Nie rób nic na siłę...z tego cyklu ciąży to raczej nie będzie. Moja znajoma wrobiła męża w dziecko,bo nie był gotowy-w dni niepłodne kochali się bez zabezpieczenia.Gdy miała płodne mówiła,że ma niepłodne i na odwrót.Po 6 takich miesiącach zaszła w ciążę.Mąż się ucieszył-co ją zdziwiło,ale nie każdy facet jest taki.A jak Twój Cię zostawi???

Gość skoro test
róbcie te testy,bo jestem bardzo ciekawa:)Życzę II kreseczek:)

Gość PinkRose
Ale ja wiem że on chce dziecko i wiem że gdybym była w ciąży to by sie cieszyl ale nie umie swiadomie sie na to zdecydować, zawsze ma jakies ale.. A bo to trzeba , remont kuchni, a bo lazienki, a bo samochod trzeba by zmienić.. Tylko wg zawsze cos bedzie wg niego stallo na przeszkodzie.. :(

Gość PinkRose
JA mam już 26 lat , on 30. Nie wiem co zrobić.. :( Są może jakieś sposoby które ułatwiają zajscie w ciąże?

Gość to powiedz mu
że masz niepłodne-jak będziesz miała płodne i na odwrót:D Ja tak robiłam przez parę miesięcy i zaszłam w ciążę.Mój jest wniebowzięty-a też jego zdaniem nie był to czas na dziecko:)

Gość to powiedz mu
sposób na ciążę-jeżeli jesteście zdrowi to sex do końca w dni płodne:)Innego sposobu nie ma.Powiedz,że chcesz się kochać bez gumki,bo Cię uczulają-wymyśl coś.Później powiesz,że masz niepłodne i że może w Tobie kończyć-a Ty sobie wylicz żebyś miała płodne:)

Gość oczekujaca888
nie , nie bylam chora, lekow rowniez nie przyjmowalam objawy na @ mam od 3 dni ...

Gość PinkRose
Kochamy się bez gumek. Zawsze stosujemy stosunek przerwany. Niestety on sie orientuje kiedy mam płodne a kiedy nie bo sobie oblicza.. :( Probowałam go juz nawet przytrzymywac nogami zeby nie mogł wyjsc ze mnie ale jest silniejszy.. :(

Gość my się kochaliśmy
bez gumek,stosunek przerywany.Tak go rozpaliłam,powiedziałam że mam dni niepłodne i byłam na nim...gdy dochodziliśmy powiedziałam,że nie zejdę bo jest mi dobrze:D I nie zeszłam-później parę razy to samo i na końcu II kreski:D

Gość my się kochaliśmy
to okłam go kiedy masz okres...w czasie okresu powiedz,że masz infekcję,a jak skończy się okres to powiedz,że go dostałaś:) Po tym niby okresie będziesz miała dni podne,a on będzie myślał że niepłodne:D

Gość PinkRose
Też probowałam w takiej pozycji nie schodzić ale wtedy najzwyczajniej w swiecie mnie zrzucał... :( Wiem że brzmie jak desperatka ale nie wiem już co robić.. :( Tak bardzo chciałabym być mamusią :(

Gość oczekująca i eyes
róbcie szybko testy!!!!!!!!!!!W tym momencie.Już nic nie zmienicie:)Albo pozytyw albo negatyw...test już będzie wiarygodny:)

Gość PinkRose
A kwas foliowy sprzyja zajściu w ciąże?

Gość oczekująca i eyes
Nie:)kwas foliowy nie pomaga.Ktoś Ci wyżej napisał.Sex do końca w dni płodne-to i tak nie daje 100% pewności że od razu się uda.