Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielicaaaaaaa

Ginekolog Lasatowicz - Prowadzenie ciąży - Bielsko-Biała

Polecane posty

Gość Anielicaaaaaaa

Planuje ciąże i zarejestrowałam sie narazie na NFZ - do doktora Lasatowicza - wizyta dopiero na maj;) polecacie tego lekarza - zależy mi na tym by lekarz prowadzący pracował również w szpitalu. Później oczywiście planuje wizyty prywatnie, ale ogólnie chodzi mi o lekarza - jaki jest? jaki ma sprzęt w gabinecie i ile bierze za wizytę. a może polecacie kogoś innego.

Gość DO PROWADZENIA CIAZY MOGE
polecic wojnowska pracuje w szpitalu na wyspianskiego jest dobra i dokladna gabinet- dobrze wyposazony na sobieskiego , ale nie jest tania ma dobra opinie wsrod personelu i wspolpracownikow a przy porodzie jak beda wiedziec ze jest twoim lekarzem prowadzacym super pomagaja i interesuja sie toba lasatowicz tez jest niezły ale ja wybrałam wojnowska i nie załuje

Gość Anielicaaaaaaa
up

Gość Maleństwo Kangurzycy
ja chodziłam do Balisia, wizyta kosztuje 100 zł i też pracuje na wyspiańskiego....byłam bardzo zadowolona, zawsze odbierał moje telefony (z dwa, trzy razy zadzwoniłam z problemem) i ogólnie ok. Mówią że ma specyficzne poczucie humoru i co wrażliwsze kobiety wymiękają podobno :) dla mnei to był optymistyczny lekarz który nei straszył byle czym...