Gość szukajaca46 Napisano Styczeń 21, 2013 czesc dziewczyny z Bydgoszczy zakładam ten watek bo bardzo chce sie dowiedziec czy macie w naszym miescie ulubionego sprawdzonego lekarza medycyny estetycznej ktoremu mozna powierzyc nasza twarz bez zastanowienia Na razie korzystam niestety z umiejetnosci lekarza ktory przyjezdza do nas z Wa-wy ,ale jezeli macie kogos zaufanego ,dobrego to prosze napiszcie .pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karina1978 Napisano Kwiecień 30, 2013 Ja również poszukuję dobrego specjalisty w Bydgoszczy w celu wykonania zabiegu estetycznego kwasem hialuronowym (czoło i kurze łapki). Proszę o odpowiedź, czy Ktoś ma sprawdzonego lekarza i czy to prawda, że kwas hialuronowy zapewnia na dłużej efekty, niż botox? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juleczka75 0 Napisano Kwiecień 30, 2013 Ja tez szukam bardzo dobrego lekarza od medycyny estetycznej oraz chirurga i tez czekam na odpowiedzi doświadczonych pan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Misia 22 Napisano Czerwiec 24, 2018 Ewelino moim zdaniem powinnaś iść do lekarza od zabiegów medycyny estetycznej. Kosmetyczka nie pomoże, poczytaj o zabiegach medycyny estetycznej https://www.beautymedica.pl/zabiegi/medycyna-estetyczna-torun/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilusia58 0 Napisano Czerwiec 2, 2022 Akurat super promocja na zabiegi z kwasem hialuronowym jest w Magicznej Klinice. Już jestem zapisana na zabieg modelowania nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joleczka51 0 Napisano Czerwiec 4, 2022 Oooo! Nie wiedziałam, że w Magicznej Klinice jest promka na kwas hialuronowy! Aż żal z niej nie skorzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilusia58 0 Napisano Czerwiec 5, 2022 Prawda, też jutro będę umawiać się na zabieg. Myślę, że wypełnienie ust nie zaszkodzi w moim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach