Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alkaiiii

Na którym dworcu najlepiejwysiąść w Wawie aby dojechać SKM-ką na lotnisko Okęcie

Polecane posty

Gość Alkaiiii

jadę z Krakowa, a potrzebuję się dostać na międzynarodowe. Podpowiedzcie proszę, niestety nie znam Warszawy.

Gość Alkaiiii
Kurcze podpowiedzcie Proszę !

Gość w ogromnym przelocie
na wschodnim lub centralnym na pewno, co do zachodniego nie jestem pewna polecam wschodni,

Gość zszokowana wieśniaczka
Wow, macie w Warszawie aż trzy dworce?

nie, mamy ich więcej, ale pociągi z Krakowa zatrzymują się na trzech 😴🖐️

Gość mimimnamnsaaj
jaki wschodni! centralny! pozniej w tramwaj 7 lub 9 i do petli autobusowej na sam koniec a z tamtad zapytaj o autobus bo nie jestem pewna ktory jedzie nie chce cie wprowadzic w blad

Gość mimimnamnsaaj
nie ma mojego postu a napisalam jak dojechac!

Gość dziś na pomarańczowo
na centralnym wysiądź, idź na przystanek i wsiądź w autobus linii 175, dowiezie Cię pod samo wejście do terminali na lotnisku. sama tak jeździłam. nawet się nie nachodzisz, tyle co dworca na zewnątrz i po hali lotniska.

Gość nicku nie mam
Jakiej petli autobusowej? na okęcie? to i tak bedzie musiała sie wracac. Wysiadz na centrlnym, przejdz na przystanek na jerozolimskich, wsiadz w tramwaj jadący na przystanek 17 -stycznia ( kierunek okęcie) wysiadasz, idziesz pod mcdonald tam masz autobusy i sprawdzassz co jedzie. To najprostsza droga. Jesli juz to jeszcze mozna na zachodnim wysiasc, ale kipskie polaczenia, Wschodni to w ogóle po drugiej stronie...

"jaki wschodni! centralny! pozniej w tramwaj 7 lub 9 i do petli autobusowej na sam koniec a z tamtad zapytaj o autobus bo nie jestem pewna ktory jedzie nie chce cie wprowadzic w blad" Czytanie ze zrozumieniem się kłania. "ABY DOJECHAĆ SKM-KĄ NA LOTNISKO OKĘCIE" A akurat z pętli autobusowej, do której dojeżdzają tramwaje 7 i 9, żaden autobus na lotnisko nie jedzie.

Autorka chce dojechać SKM-KĄ. :o

Gość nicku nie mam
oo spod centralnego mozna na lotnisko. Pod wrazeniem. Zalezyw jakich godzinach. Bo na trasie od dworca do al. krakowskiej czesto sa korki, wiec tramwajem szybciej, bo pozniej to juz kilka przystankówe autobusem.

"Bo na trasie od dworca do al. krakowskiej czesto sa korki" Al. Krakowska na trasie do lotniska? :o To chyba jadąc z Janek. Warszawiacy. :o

Gość gdfgsdfds
Wysiadasz na zachodnim i wchodzisz w skm na lotnisko chopina. Nie ma co sie pier dolic z autobusami i tramwajami. MOzesz tez wsiasc na wschodniej albo centralnym.

Gość gdfgsdfds
Jakby co to czasami tez mozna wsiadac w ta skmke na srodmiesciu i innych, ale zawsze wejdziesz na zachodniej i wschodniej niezaleznie skad jada.

Gość fligola
nie czytałam poprzednich wpisów więc może sie coś powtórzy. Najlepiej wsiąść na stacji Warszawa Zachodnia gdyż na śródmieściu i na centralnym jezierzą te pociągi wymienne i dopiero na zachodnim się spotykają i każdy się tam zatrzymuje. Zycze udanego lotu :)

Gość nicku nie mam
"Bo na trasie od dworca do al. krakowskiej czesto sa korki" Al. Krakowska na trasie do lotniska? To chyba jadąc z Janek. Warszawiacy. Al. Krakowska zaczyna się dużo wczesniej niż od okęcia..WARSZAWAIANKO!

Gość mimimnamnsaaj
nie autobusowym , trawajowym ,! na przystanek na 11 stycznia,lub na pelte tram. pozniej w autobus ale nie jestem pewna jaki

Gość nicku nie mam
"Bo na trasie od dworca do al. krakowskiej czesto sa korki" Al. Krakowska na trasie do lotniska? To chyba jadąc z Janek. Warszawiacy. Al. Krakowska zaczyna się dużo wczesniej niż od Okęcia...WARSZAWIANKO!!!

Gość dziś na pomarańczowo
ja z wawy nie jestem, a tylko kilka razy jechałam na lotnisko i właśnie tym autobusem bez większych trudności. owszem, jedzie się równo pół godziny, a teraz może i dłużej, korki są, owszem. ale jak nie mam auta, a muszę się dostać na lotnisko to dla mnie i tak jest najlepsza opcja wsiąść w ten autobus i jechać ile trzeba, byle się dostać. mieszkam w mieście 10krotnie mniejszym od wawy, tutaj nie ma takich problemów, więc raz na ruski rok jakoś przeżyję masakryczną podróż po stolicy.

Gość fligola
a o autobusach zapomnij - co za pomysł ludzie czytajcie ze zrozumieniem co za analfabetyzm!!!!!! Na wschodnim jak już ktoś napisał też wszystkie SKMki na lotnisko stają ale po co odmierzać tak daleko od lotniska???

" "Bo na trasie od dworca do al. krakowskiej czesto sa korki" Al. Krakowska na trasie do lotniska? To chyba jadąc z Janek. Warszawiacy. Al. Krakowska zaczyna się dużo wczesniej niż od okęcia..WARSZAWAIANKO!" Tępak z Ciebie. :o Wiesz w ogóle gdzie są terminale lotniska? :o

Gość Mshjhds
Na zachodnim,od razu stoi skm, praktycznie co 15min,wczoraj wracalam to wiem

Gość upupupupupupup
175

Gość stylish29
chodzi ci o ul. Międzynarodowa? ul znajdujesiena saskiej kepie wiec najblizej bedzie od wschodniego. sadze ze bez sensu pakowac sie do centrum bo jesli nie znasz wawy trudno bedzie znalezc ci odpowiedni przystanek. od wschodniego do miedzynarodowej masz jakies 3km pieszo ale powinny z tamtad jezdzic autobusy do ronda waszyngtona a od rada to juz rzut beretem

Gość stylish29
oj sory przeczytalam tylko topic omijajac temat. myslalam ze chodzi o ul. miedzynarodowa. sory wprowadzilam w blad;)

Gość najlepsza odpowiedź
a więc wysiadasz na Zachodnim lub Centralnym i tam masz albo pociąg SKM albo Kolei Mazowieckich (KM) który BEZPOŚREDNIO dowozi Cię na Lotnisko Chopina. z Centeralnego to będzie z 4 peronu (i KM i SKM) a z Zachodniego SKM z 3 peronu lub z 4, a KM z 6 peronu na Wschodni nie jedź, nie ma sensu się tyle cofać...