Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewik74

Witam wszystkich:)

Polecane posty

Dawno mnie tutaj nie było i chyba nikt mnie nie pamięta. Po długiej przerwie powróciłam do diety. Waga też mi powróciła:( No cóż nie ma co rozpaczać, tylko muszę brać się do roboty... Dzisiaj jest mój 20 dzień diety.

Gość BigGirl28
hej Ewik, mam podobny problem jak ty, tez zaliczylam kilka jojo, waze cos ok 100 kg, tylko ja jestem troszke niższa. Napisz ile masz lat i jaką dietkę stosujesz bo od dziś zaczynam z tobą, musi nam sie udac.

Big Girl- miło mi Cibie powitać. Ja jestem na diecie p. Gacy. Nie wiem czy czytałaś o niej . Możesz sporo o niej poczytać, obejrzeć filmiki . Sporo o tym jest w necie. Jest jeden problem aby dostać dietę, trzeba za nią zapłacić. Konieczne przy niej są regularne ćwiczenia- jednak nie są one przesadne-do wykonania. Jest też całe mnóstwo gapowiczów, ponieważ co jakiś czas ktoś wrzuci dietę. Sporo na ten temat możesz poczytać na wątku:" Dieta Gacy drakońska ale skuteczna". Tam są wyjaśnione wszystkie problemy. Ja tam jestem od dawna. Tego wątku nie planowałam zakładać. Po długiej nieobecności próbowałam tam się zalogować, a przez pomyłkę założyłam ten wątek. Jeżeli chcesz możesz tam dołączyć lub tu pozostać. Jeżeli zechcesz być tutaj to i ja tu będę. Ja kupowałam dietę. Jednak po długiej nieobecności nie mam dostępu do konta , a diety nie wydrukowałam. Korzystam więc z rozpisek z tamtego forum. Jojo to najokropniejsza rzecz- i zmora grubasów. Można załamać się. No ale cóż walczę:)

Big Girl28- mam tyle wiosen jak w niku to mój rocznik. A Ty 28? Zaczynaj- nie ma na co czekać:)

Gość taka-ja...
powodzenia dziewczyny!!!oj,jo-jo nie jest mi obce-zaczynam walkę bo wyjścia nie ma-będe śledzić Twój wątek Ewo,uczyć się ,motywować i wspierać-jak wygląda dzień na tej diecie?przykładowe menu-ładnie proszę...

Gość taka-ja...
coś zjadło mój poprzedni wpis-widocznie forum też ma problemy z powstrzymaniem się od wchłaniania...więc w dwóch słowach-trwaj Ewcia ,będe zaglądać-a mogę przykładowy dzień z takiej diety tzw.rozkład jazdy(postępowania i menu...)

Witaj Taka Ja:) Z jakiej wagi startujesz? Dieta którą ja idę jest do dużego zbicia wagi w krótkim czasie. Jednak po osiągnięciu wymarzonej figury w dalszym ciągu trzeba trzymać się tej diety w co najmniej 90% np 2 dni można zjeść co się chce- bo inaczej waga powróci bądź zwiększy się:( O tej diecie można sporo poczytać w necie obejrzeć filmiki, znaleźć rozpiski. Ja jednak namawiam do zakupu abonamentu- bo wówczas dieta dobrana jest odpowiednio do danej osoby i program ćwiczeń.

Wkleję rozpiskę na pierwsze 2 tyg - dalej musicie sobie radzić. Można dużo znaleźć informacji na wątku, który wcześniej podałam. Trzeba też pamiętać o piciu 3-4l wody, i ćwiczeniach na początek 2razy w tygodniu rower stacjonarny po 50 min. Jeżeli ktoś ma obawy co do swojego zdrowia powinien udać się do lekarza i zrobić badania. Po schudnięciu dużo dolegliwości mija- ale niektóre osoby mogą mieć różne przeciw wskazania zdrowotne. Życzę powodzenia i wytrwałości i czekam na wasze pierwsze wyniki:) 1 TYDZ IPOSIEK -godz.7.00 75 g karczku na smalcu pomidor II posiek - godz. 11.00 75 g karczku na smalcu pomidor III posiek - godz. 15.00 75 g karczku na smalcu pomidor IV posiek - godz. 19.00 75 g karczku na smalcu 2tydz I POSIŁEK 3 yżki stoowe patkłw owsianych na wodzie 4 liwki suszone kefir - 250 g II posiek owoc (do wyboru, oprłcz bananłw i winogron) - 250 g III posiek pier z kurczaka - 165 g warzywa mroźone (np. saatka jarzynowa HORTEX) - 165 g dwie yźki oliwy z oliwek IV posiek ser biay chudy - 140 g jogurt naturalny - 150 g lub Meal Drink - koktajl

Gość BigGirl28
Hej dziewczyny:) ewik- ja mam jeszcze 27 lat ale aby patrzec jaak bede miala urodziny i wlasnie na nie chce sobie zrobic niespodzianke w postaci utraty paru kg. Jeżeli chodzi o dietę P. Konrada Gacy mozna powiedziec ze mam ja w malym paluszku, nawet mieszkam niedaleko Lublina, ale odradzam ta diete kazdemu, odchudzała się nią moja mama- na gape jak ty to mowisz i odchudzala sie tez nią moja sąsiadka ale juz nie na gape miala wykupiony abonament jeżdziła do Gacy kilka razy w tygodniu i powiem ci tak obie schudły bardzo duzo a teraz maja straszne jojo, ale kazdy organizm jest inny moze tobie akurat sie uda czego z calego serduszka ci życze:) A na twoj watek bede wpadala codziennie i mysle ze bedziemy prowadzily ciekawe konwersacje :)

Big Girl27- ja też myślę o urodzinach ale 40:) Po każdej diecie łatwo powrócić do starej wagi albo ją przekroczyć- i to jest najokrutniejsze. Ja cierpliwa nie jestem- muszę wszystko mieć szybko- a później brak mi konsekwencji... A na jaki sposób odchudzania zdecydowałaś się? Ja po zbiciu wagi na tej diecie- myślę urozmaicić sobie życie z Dukanem. Tam i nutellę można sobie zrobić, chlebek i wiele innych smakołyków...