Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na allegro

czy jest jakis nr.tel.na infolinie allegro

Polecane posty

Gość zla na allegro

jak w temacie, sprzedawca nie chce mi oddac kasy, nie mam pojecia jak z nimi zrobic, szlag mnie trafia!!!!!!!!! wie ktos jak odzyskac kase??oni twierdza,ze juz wyslali towar, mam prawo nie przyjac??kto ponosi koszty???

Gość zla na allego
nik mi nie pomoze???????

Gość BARDZO WAŻNE
masz prawo nie przyjąc ale sprzedawca nie ma obowiazku zwrocic Tobie kasy, na jakiej podstawie?, bo sie rozmysliłaś z zakupu?

Gość czarnulencja
szczerze to watpie w pozytywne zakonczenie ;d ciezko odzyskac kase na allegro ;d idz na policje ;d haha

W tej sytuacji możesz tylko poprosić o dowód nadania przesyłki i jeśli sprzedający go przedstawi nie ma najmniejszego obowiązku oddawać kasy, a jesli nie będzie miał odpowiedniego papierka mozesz iść na policję. Allegro nic nie zrobi, najwyżej wyśle maila do sprzedającego że Ty do nich pisałaś i tyle.

Gość zla na allegro
wyslali ponoc juz towar, ale nie taki kolor jak chcialam, a kase musze odzyskac, bo to jak dla mnie nie male pieniadze 150zl

Gość zla na allegro
kinga----jest nadane zlecenia listu przewozowego( od kuriera) o to chodzi??? to nic nie moge zrobic??

Gość zla na allegro
kinga----jest nadane zlecenia listu przewozowego( od kuriera) o to chodzi??? to nic nie moge zrobic??

Gość emotolinka
A dlaczego nie chcesz tego towaru?

Gość xcxc
towar przyjdzie to złóż reklamację. o reklamacjach czytaj tu: http://allegro.pl/help_item.php?item=3552 "Kto pokrywa koszty wysyłki w przypadku reklamacji towaru z tytułu niezgodności z umową? Jeżeli reklamacja została uznana, sprzedający ma obowiązek zwrócić koszty przesyłki towaru. W przypadku odrzuconej reklamacji koszty przesyłki pokrywa kupujący."

Gość emotolinka
Prawo konsumenta mówi ze w ciągu 10 dni masz prawo zrezygnować z zakupu i to nawet bez podania przyczyny? Są wyjątki a co to za towar?