Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Namówiłem dziewczynę na tabletki teraz żałuję

Polecane posty

Gość Marek25

Jestem w związku z nią ponad rok. Na początku były prezerwatywy ale oboje stwierdziliśmy, że powinniśmy się lepiej zabezpieczać. Ja trochę mocniej naciskałem. Suma sumarum dziewczyna wybrała się do ginekologa po tabletki. Właśnie kończy pierwszy listek i jestem załamany skutkami ubocznymi. Całkiem straciła ochotę na seks. Tak jak wcześniej sama się do mnie dobierała co dziennie tak teraz już prawie tego nie robimy. Do tego przytyła 3kg. Powiedziałem jej, że jak tak dalej będzie to powinna przestać je brać. Co o tym myślicie?

Gość upupupupupupup
Niech zmieni tabletki na inne.

Gość gęsiareczka
Ja po tabletkach też nie miałam ochoty na sex. Odstawiłam i przez kolejne 15 lat jechałam na kalendarzyku

Gość rocznik 71, maj
źle dobrane

Gość BARDZO WAŻNE
też myslę, ze xle dobrane, u mnie po tabletkach libido nie spadło, a nawet wzrosło:)

Gość caspis
A może problem nie leży w tabletkach tylko w czymś innym. Może zrobiłeś coś co Twoja dziewczyna uważa za haniebne i teraz nie chce z Tobą uprawiać z nią seksu. Porozmawiaj z nią o tym dlaczego tak się dzieje. http://www.upc.pl/internet/

Gość czarnulencja
zle dobrala tabsy ;/ poprostu nich zmieni ginekologa, najlepiej idzie prywatnie po leki i bedzie ok bo skutki bvywaja gorsze niz tylko tycie ..

Oj chłopcze :p mam nadzieje że nie zrezygnowałeś z prezerwatywy inaczej nie chcę Cię straszyć, ale teraz to czy zostaniesz ojcem czy nie zależy tylko i wyłącznie od widzimisie dziewczyny :p

miałczydełko, Twoje zdjęcie w stopce jest robione w okolicach Kowali Oleckich na Mazurach ?

Gość fdggj
Czasem trzeba się trochę naszukać żeby znaleźć dla siebie odpowiednie tabletki. Niech dziewczyna powie lekarzowi o tych skutkach a on przepisze inne. Ja po moich nie mam żadnych skutków ubocznych :) A ochotę na seks mam chyba nawet częściej :P

Gość Bujda na resorach
Poczekajcie ze zmianą jeszcze na nowotwór :classic_cool:

Miałam wiele tabletek w swoim życiu. Tabletki mogę być źle dobrane. Poza tym zazwyczaj organizm się przyzwyczaja przez miesiąc do trzech miesięcy. Wtedy zazwyczaj wraca wszystko do normy. Jednak gdyby nadal były jakieś objawy należy zastanowić się nad zmianą tabletek. Spadek libido jest częstym objawem brania tabletek. Jednak przy dopasowaniu odpowiednim i ten ewenement można wykreślić:)

Gość katherinaa6589
w 100 % zgadzam się z PUZĄ :) ja w sumie po jakimś czasie brania zrezygnowałam i wróciłam do prezerwatywy, a tak poza tym kochasiu skoro uprawiasz seks to zawsze bierz pod uwagę że i tak możesz zostać tatusiem :) tabletki też czasem zawodzą, albo kobieta zapomni jednej wziąść a potem teksty typu naciągła mnie na dziecko... Więc dla dobra waszego związku pogódź się z tym że nawet jak wpadniecie bo ona PRZYPADKIEM ZAPOMNIAŁA tabletki to odpowiedzialność spada na was obojga, a nie że jej wina :)

Gość dobrarraddaaaaaaaaaa
zmien dziewczyne. zanim zrzuci te 3 kg mozesz znalezc tysiące np w internecie, z zastrzezeniem oczywiscie ze tabletki nie mają na nie działania ubocznego, możesz szukać jednocześnie i jak już będzie ta odpowiednia powiedziec do obecnej wypierdalaj!

Gość Marek25
Bierze tabletki ovulastan.

Gość Marek25
Co niektóre kobiety tutaj mają problemy ze sobą. Skrzywdził was pewnie facet i odreagowujecie się na innych facetach. Drogie panie jakby była możliwość antykoncepcji dla faceta w formie tabletek to zapewniam was, że każdy facet by je brał.