Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CJ7

Do Ludzi z Krakowa - Gdzie zaparkować blisko AGH???

Polecane posty

Gość CJ7

Witam, Wybieram się do Krakowa i szukam parkingu może być płatny lub nie byle był bezpieczny i żeby w miarę blisko AGH. Chciałbym tam zostawić auto w godzinach 16.00 - 00.00 Możecie coś polecić? Z góry dzięki!

Gość tuleyyyka
na placu inwalidów czyli zaraz koło agh sa parkingi

Gość CJ77
A to jest płatny? strzeżony czy jaki? akurat tak się składa że mam legitymację inwalidy.

Gość CJ77
Plac inwalidów na mapce patrze to jest 2km od miejsca do którego się wybieram to trochę daleko, tym bardziej że o kulach chodzę.

Gość CJ77
Na mapce patrzę to plac inwalidów jest 2km od miejsca do którego się wybieram, to za daleko tym bardziej że o kulach chodzę.

Na mapce patrzę to plac inwalidów jest 2km od miejsca do którego się wybieram, to za daleko tym bardziej że o kulach chodzę.

Gość jfjgv
napisz gdzie konkretnie chcesz sie dostac to znajdziemy jakis parking w poblizu

Gość trshrthrt
to mozesz za darmo zaparkowac miedzy akademikami przy lewiatanie od strony reymonta albo nawojki jak wjezdzasz na kawiory albo gdzies na boku przy reymonta

Gość punch
parking w Galerii Kazimierz - bezpłatnie a dalej tramwajem

Gość trshrthrt
ten parking ktory wrzuciles to on jest chyba dla pracownikow agh i mieszkancow miasteczka studenckiego i trzeba miec karte to sa parkingi zamkniete i tam jest tylko monitoring nie ma straznikow

No w sumie jak tak patrzę to jest tych parkingów trochę miedzy tymi akademikami tylko żeby miejsce było albo żeby nikt się nie strzępił że mu miejsce zająłem czy coś.

Gość trshrthrt
po prostu zaparkuj sobie na drodze wewnetrznej gdzies w tej okolicy

Gość punch
a tak serio to musisz pokrążyć po uliczkach od Lea to jakieś miejsce znajdziesz, albo płatne pod hotelami

Gość trshrthrt
ul.budryka bodajze na pewno znajdziesz tam jakies wolne miejsce a jak nie to przy reymonta

Gość vin_
Jak ktoś szuka miejsca na zostawienie auta w dogodnej lokalizacji to ja polecam przeszukać sobie oferty ze stronki www.iparkomat.pl . Już sporo osób pozostawiło tutaj swoje miejsca parkingowe, jest z czego wybierać zwłaszcza w Wawie, Kraku, czy Wrocku.

Przydały mi się te ogłoszenia z iparkomatu i bez specjalnego wysiłku znalazłam miejsce blisko mojego miejsca pracy na codzienne parkowanie za niewielką opłatą. Mam teraz kilka kroków do pracy. Zastanawiam się czy swojego miejsca nie odstąpić w ten sposób w czasie kiedy mnie nie ma w domu.

Gość gość
A jaka jest opłata za wynajęcie takiego miejsca na iParkomacie?

Gość gość
przeciez naprzeciwko jest taki zajazd,moze nie parking ale samochody stoja po kilka godz

Gość gość
Przez iParkomat co do ceny to dogadujesz się z gospodarzem miejsca, bardzo fajna strona, warto tam zajrzeć i poszukać sobie miejsca parkingowego albo też wypożyczać swoje :)

Gość inezzczarna
Na stronie http://pl.iparkomat.com/ jest łatwo się poruszać, można szybko znaleźć miejsce postojowe, jak i udostępnić swoje. Ogłoszenia wynajmu parkingów też dobrze opisane, podawane są nawet wymiary miejsca postojowego.

Gość gość
koło AGH zaparkuj będzie blisko

Gość polaes
Słyszałam, że w tym iparkomacie można nawet na niewielkim miejscu dla motocykla można zarobić 50 zł. ale ludzie zarabiają więcej, koło 300 zł to lekko