Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BezSilnaOna

Powrot EX

Polecane posty

wracając do ex pomimo zapewnien że do niego nie wrócisz robisz z gęby "cholewe" i żaden porządny facet nie będzie cie traktował poważnie :D

chodzilo mi raczej o to czy partner chcial wrocic do swojej dziewczyny pomimo swoich zapewnien ze tego nie zrobi bo cos sie w nim wypalilo, jednak nie potrafi zerwac z nia konkatu - nie jest mu obojetna.

Czyli mów wprost : Masz chłopaka a on cały czas utrzymuje kontakt ze ex ? O to chodzi?

rozstałam sie z nim jakies pol roku temu. poczatkowo to ja go zostawilam - myslalam ze sie unormuje jak zawsze (w nerwach kilka razy powiedzialam koniec)..jednak po ostatnim razie gdy powiedzialam "koniec"..on powiedzial ze cos sie zmienilo i nie jest jak dawniej. do tej pory utrzymujemy konkakt, on jest szalenie zazdrosny, spotykamy sie - przytulamy, calujemy :/..ale nie powie "dajmy sobie szanse"..wydaje mi sie ze to przez jego honor..bo sam niedawno powiedzial, ze zaluje ze tak wyszlo, ze teksni, ze kontaktu nie potrafi ze mna zerwac - nie potrafi mimo ze ja kilka razy probowalam. Nie odpisywalam mu po kilka dni a on ciagle pisal i pisal..:(