Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nifrycyta

kaucja

Polecane posty

Cześć mam problem w piątek wpadła policja do mojego narzeczonego do domu z nakazem zatrzymania na 2lata. Miał on zawiasy, kuratora z którym się widywal. Lecz któregoś dnia wyjechał do szwecji i tak został zatrzymany i siedział 4miesiące. Wrócił do polski i po 2 tyg zapali go. Teraz jest aktualnie w areszcie śledczym. Z tego co się dowiedziałam to spędzi tam połowę kary czyli 1rok by tam siedział. Czy jest możliwość wpłacenia kaucji by wyszedł ? I czy ciąża by coś w tym pomogła bo chyba będzie ojcem... Proszę o pomoc

z nakazem zatrzymania na 2lata. x prowo 0/10 Nigdy Policja nie wpada z nakazem na 2 lata :D zawsze jest to 48 godzin bo tyle policja może przetrzymywać ,ewentualnie o dalszym areszcie czy tez sankcjach decyduje prokuratura Jesli ma zawiasy i sie ukrywał,to Policja o tym cie nie poinformuje jaki ma wyrok,wiec nie pisz juz tu wiecej takich bzdetów

Gość Maciek Be
uscislajac: prokurator wystepuje o areszt, a decyzje podejmuje sad - na max 3 mce i pozniej ew przedluza

Gość Maciek Be
No chyba, ze kolezance chodzi o juz zasadzony, prawomocny wyrok pozbawienia wolnosci, na ktory jej facet sie dobrowolnie nie stawil i po prostu zostal doprowadzony do zk

Miał zawiasy które mu odwiesili i umieścili go z areszcie śledczym w którym ma spędzić 2lata. Ale po połowie wyroku wychodzi na wolność!!!! Policja przyjechała z nakazem zatrzymania na 2lata. Nie ukrywał się nigdzie. Jeżeli ktoś tego nie rozumie to niech nie pisze bezsensownych komentarzy ...

Chodzi mi tu o ta zjebana polskę a nie o szwecje, bo tam to całkiem inny temat jest i to jest nie ważne.