Olaa624 0 Napisano Styczeń 21, 2013 Witam :) Mam na imię Ola i mam 20 lat. Jestem na 1 semestrze studiów we Wrocławiu. Mam od 4 lat chłopaka , który jest ode mnie 3 lata starszy. On po zakończeniu technikum wyjechał do Monachium , do pracy. Jest tam już legalnie, ma swój samochód, mieszkanie . Byłam tam na wakacjach po maturze na 4 miesiące. Jednak ze względu na rodziców poszłam na studia do Wrocławia. Mój chłopak przyjeżdża do mnie raz na miesiąc albo na dwa. Jednak już nie wytrzymujemy tej rozłąki. On chce mnie zabrać do siebie, ja też tego chcę , bo nie jestem tu szczęśliwa, a Wiem , że po studiach i tam tam pojadę o ile się szybciej nie rozstaniemy, bo się cały czas kłócimy jak jesteśmy osobno. Nie wiem jak o tym rodzicom powiedzieć, nie chce się z nikim kłócić,ale to moje życie i nie chcę być do 30 lat przez nich utrzymywana. Jak byłam tam na wakacjach chłopaka mama załatwiła mi pracę i mi się bardziej takie życie podoba. Co mam zrobić, jak powiedzieć rodzicom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach