Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klmndnjwni

kogo powinna szukac taka dziewczyna jak ja?

Polecane posty

Gość klmndnjwni

28 lat niepelnosprawna ale nie widac na 1 rzut oka z postepujaca choroba ktora moze ale nie musi zaprowadzic do kalectwa z brzydkim cialem z okropnym wiszacym biustem z powodu tycia i chudnieca nie za szczupla

Gość klmndnjwni
?

Gość trtynklsqwe
sama dobrze wiesz, ze teraz faceci powariowali i nikt na powaznie sie toba nie zainteresuje, chyba ze jakis ruchacz, ktorego zadna nie chce. lepiej bądź sobie sama, po co ci dodatkowy problem?

dobrej pracy i wykształcenia, powinnaś dbać o zdrowie a dwunożne świnie sobie darować.też jestem niespecjalnie megapasztetem i koncentruję się na tym co nigdy nie zawiedzie

znaczy sie tez jestem megapasztetem, więc na facetów wogóle nie reaguję, mam inne sprawy i w zasadzie może to i dobrze że dostałam rozum zamiast urody

Gość reda cds
Ruchacze to własne każda chce i myślą, że go zmienią

Gość klmndnjwni
mam sm

Gość klmndnjwni
up

Gość klmndnjwni
cos chyba wiadomosci nie wchodza

a kogo chcesz znaleźć? odpowiedz sobie na to pytanie - i szukaj go. większość pewnie się wystraszy, ale przecież nie wszyscy tacy są.

Gość klmndnjwni
towarzysza zycia ale nie takiego co mnie zostawi jak mi sie pogorszy dzieci miec nie bede wiec sama nie wiem czy ktos mnie zechce moze jakis rozwodnik?

takiej gwarancji nikt Ci nie da nawet gdybyś miała super ciało, była zdrowa, mogła mieć dzieci... miłości się wypalają, związki rozpadają, ludzie zaczynają mieć inne "potrzeby", zmieniają się, czasem coś im odbija...

Gość klmndnjwni
moze lepoiej rzeczywiscie dac sobie spokoj powodzenia nie mam i nigdy nie mialam jesli chce kogos musze pewnie ostro szukac:/ i nie wybrzydzac sama nie wiem

Gość klmndnjwni
up

jeśli biust jest dla Ciebie takim problemem, to może w niego zainwestuj? choroba chorobą a życie życiem może jakieś zabiegi ujędrniające, operacja albo po prostu kremy + dobrze dobrany biustonosz? zacznij się ładnie ubierać, nieistotne jak wyglądasz, ludzie mają różne gusta niektórzy lubią szczupłe kobiety, inni okrągłe, rude, ciemnowłose, niskie, wysokie... nie pozwól żeby ta choroba wyssała z Ciebie życie, zrób coś dla siebie, szukaj może ktoś się pojawi.

Gość coswtymjest
C

Gość klmndnjwni
operacja na biust odpada nie powinnam miec zbednych zabiegow przy mojej chorobie bo moga pogorszyc moje zdrowie jedynie konieczne operacje kremy nic nie daly

Gość kjniuhbujhn
up

Gość fgfgghghjhjhjh
zaoytaj sie tych idiotek z forum, czy one moga zyc bez faceta, zaloze sie ze wiekszosc sypia z typami a udaja tu cnotki i zakonnice :D

Gość poooooooooooooooooo
sobie nie odmawiaja ppenisa ;p

Gość klmndnjwni
tylko ze one maja inna sytuacje niz ja

Gość klmndnjwni
nie czuje sie gorsza tylko chora zakompleksionego nie chce -nie potrzebuje stresow

Gość czarnulencja
trzeba życ dla siebie, zaden facet nie da poczucia bezpieczenstwa jak np praca taka prawda ;] ja ejstem ladna ale mam bulimie i wiem że przez to ze chudne tyje itp zaden mnie nei zechce wiec sobie to darowałam, zajmuje sie swoim zyciem i juz, po co te rozczarowania.. dzis jestem ladna laska a za pol roku 20kg wiecej np.. ;] lajf

Gość poooooooooooooooooo
oodczuwasz potrzebe bliskosci, jak kazdy, pomysl o antykoncepcji na stale i ciesz sie seksem, bo w twoim wypadku rodzenie dizeci byloby glupie, wierz mi ze one uwazaja sie za pieknosci tutaj, a sypialy z kim popadnie, czesto z frajerami, wiec ciesz sie reszta zycia, tylko zabezpiecz sie na stalle zeby nie bylo ciazy, tyle

Gość klmndnjwni
zabezpieczac sie musze bo biore silne leki ktore znieksztalcilyby plod wiec to oczywiste nie wiem czy kiedys nie bede miec silnej potrzeby macierzynstwa a jak mimo choroby bede dlugo sprawna i bede zalowac ze nie mam dzieci??kiedys? chociaz 1