Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce_i_nie_chce

dziewczyny, czy warto isc do fryzjera

Polecane posty

Gość chce_i_nie_chce

głupio sie przyznac, ale u fryzjera bylam tylko raz - gdy czesałam sie na sój slub:). Zawsze mialam długie wlosy i tylko mama albo siostra podczinaja mi od czasu do czasu koncówki. kolor nakładam sama. Włosy nosze zawsze praktycznie zwiazne. Ale zastnawiam sie, czy nie warto isc do fryzjera i scieniowac troche te włosy? albo cos innego zrobic (ale tak, by mozna je bylo zwiazac) bo wydaje mi sie ze w rozpuszczonych nie wygladam najlepiej (mam raczej krotka szyje i jestem niewysoka). jak myslicie? warto isc do fryzjera czy dalej podcinac je metodami chalupniczymi ?

Gość chce_i_nie_chce
up

Gość hbahahhahahahaa
czy warto???Kobieto gdzie Ty się uchowałaś? Ja chodzę raz w tygodniu na modelowanie,a raz w miesiącu na farbowanie:D A Ty byłaś tylko raz?Przecież fryzjer nie kosztuje miliony...:/

Gość poroocznikova
Idz,to jest super uczucie,czujesz,ze cos dla siebie zrobilas,a i technika jest lepsza niz jak zrobi to amator

Gość wow to ja byłam aż 5 razy
Ja też chodzę tylko na układanie włosów okazyjnie, tzn na moją studniówkę, wesela, na mój ślub. Moja mama jest fryzjerką ona mnie obcina i farbuje mi włosy :)

Gość assdjjdkddfdf
hja chodze do fryzjera bardzo rzadko.Ostatnio bylam ponad rok temu.

Gość chce_i_nie_chce
up

Gość idź !!!
dziwię się,że byłaś raz:/Ja czuję się wspaniale jak wychodzę od fryzjera.U mnie w mieście za modelowanie płacę 30 zł,za farbowanie z modelowaniem 80,a za obcięcie końcówek z modelowaniem 40.To są grosze...przecież do fryzjera nie chodzi się codziennie:) Nie wiem jak Ty wytrzymałaś:/A wesela i różne imprezy?Nie czeszesz się na różne okazje???

Gość aquadjka
Co w tym dziwnego ? Ja tez wieeeele lat nie chodzilam do fryzjera i nie ze wzgledu na kase tylko po prostu chcialam proste dlugir wlosy utrzymac a podciecie sobie samej koncowek coz to za filozofia ? Di fryzjerekvgdzie bym nie poszla na koncowki mowisz centymetr te scinaja dziesec. I kazdavmoja znajoma i kolezanka takie same przezycia ze jak koncowki to zetna ci polowe wlosow. Jezeli chce drastyczna zmiane fryzuryv to wtedy ide bo samavnie dam rady dokladnie z tylu np. Alevfarbowanie koncowki grzywka - te rzeczy lepiej sto razy zrobie sama tak jak chce.

Gość aquadjka
A na studniowke tylko swoja sie czesalam. Tylko datego ze nie posiadalam lokowki a nie oplacalo mi sie kupowac na raz a chcialam loki. Na pozostale studniowki i imprezy czesze sie sama bo potrafie.

a ja nie znoszę chodzić do fryzjera, brzydzę się tego, że kobieta, która dotyka moich włosów robiła to wcześniej komuś, kto może miał łupież, brudne włosy,świerzb itp...ble, w ogóle nie cierpię, kiedy ktoś dotyka moich włosów, tak już mam i dla mnie wyprawa do fryzjera to męka...ale nie ma wyjścia, trzeba dbać o siebie

Gość chce_i_nie_chce
up

Gość Bądź sobą
oczywiście! ja do fryzjera chodzę co miesiąc-ale ja kocham krótkie fryzury(irokezy itp) ale chodzę głównie po to aby się wyluzować.

Witam jeśli ja też mogę zapytać? Ja również też chciałam się przekwalifikować i nie wiem czy mi się opłaca mając 24 lata. Będę wdzięczna za odpowiedzi. Czy po uzyskaniu tytułu wystarczą praktyki w tym zawodzie czy trzeba iść na staż? Pytam ponieważ martwię się że w późniejszym, czasie nie znajdę stażu przez Urząd pracy :/