Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsyzstkowmig

CZY TO MOZLIWE!??????

Polecane posty

Gość wsyzstkowmig

Dziewczyny jestem 4 miesiace po cc Nie mam jeszcze okresu Wczoraj i dzisiaj wymiotowalam........... czy to mozliwe zebym byla w ciazy????? pomimo braku okresu??? Jak to jest___ Dodam ze w 1 ciazy w ogole nie wzmiotowalam..

Gość huhuuhu
zrób test ciążowy

Gość Możliwe ale nie pewne
do zapłodnienia dochodzi podczas owulacji, a owulacja jest przed okresem, więc brak okresu po porodzie o niczym nie świadczy. Mogło jeszcze nie być owulacji, ale tego na forum nikt nie stwierdzi.

Gość jasne, że możliwe
choć nie życzę Ci tego, bo 4 miesiące po cc, to moga być bardzo poważne komplikacje

Gość jak to nie miałas jeszcze
okresu?????? tyle czasu??? zrób test.

Gość gogollaaa
karmisz piersia?pytal m,bo gdy ja przestalam karmic,dostalam za pare dni okres

Gość minipizza
bardzo możliwe, czasami takie wpadki się zdarzają, bo kobieta myśli ze tak szybko nie zajdzie a tu niespodzianka.

Gość gogollaaa
ja dostalam okres po 2,5 mies ,pare dni po odstawieniu dziecka od piersi

Gość minipizza
bardzo możliwe, czasami takie wpadki się zdarzają, bo kobieta myśli ze tak szybko nie zajdzie a tu niespodzianka.

Gość huhuuhu
Moja bratowa zaszła w ciąże, nie mając miesiączki po pierwszym porodzie, między maluchami jest 10 miesięcy różnicy z tym, że ona rodziła sn. Myślę, że powinnaś zrobić test ciążowy. I jeśli pozytywny natychmiast do ginekologa, bo po cc to mogą być problemy:(

Gość wsyzstkowmig
nie mialam jeszcze okresu ale podobno po ciazy jak karmi sie piersia to normalne ze nie ma sie okresu wiec nie martwilo mnie to..... ale te wymioty... normalne raczej nie sa Slyszalam tez ze do kilku mcy po porodzie test ciazowz moze byc pozytywny z jakiegos powodu.. to prawda?????

Gość wsyzstkowmig
Mowiac o problemach macie na mysli szwy??? ze jeszcze sie nie zagoily czy cos innego???? Jestem zalamana.. Kilka razy nie zabezpieczylismz sie z mezem ale nigdy nie zdarzylo sie zeby skonczyl we mnie...

Gość anianaionainainhaik
o kurcze :D jak coś to gratulacje, chociaż ja bym nie chciała chyba tak szybko II dziecka 🖐️

Gość MMM333
tak, cc to poważna operacja przecież...lekarze mówią,że najlepiej poczekać dwa lata z następną ciąża...

Gość wsyzstkowmig
superr najgorsze jest to ze jestem w domu sama z dzieckiem i dzisiaj nie bede miala jak kupic testu... jutro tez nie wiem czy sie wyrwe... przy braku okresu to wydaje sie byc niemozliwe, ale wiem ze takie przypadki juz mialy miejsce...

Gość no i dobrze
możliwe

Gość Różnie to jest
nie sugeruj się brakiem bo mogła wystąpić owulacja a że doszło do zapłodnienia to po prostu nie dostałaś tego okresu po owulacji.Proste.

Gość oczywiście że
możliwe...nawet jak się karmi piersią i nie było jeszcze @ to owulacja mogła wystąpić.Przecież są specjalne tabletki antykoncepcyjne dla kobiet karmiących piersią.Moja sąsiadka urodziła w marcu syna przez cc a w maju była w drugiej ciąży(zagrożonej) szwy jej porozrywało...ogólnie nie było ciekawie...lekarz jak stwierdzał ciążę,to ją troszkę z błotem zmieszał:/Że za szybko-oczywiście o jej zdrowie mu chodziło. Urodzila w 8 msc ale wszystko się dobrze skończyło:) Dlaczego się nie zabezpieczacie?Przecież każdy wie,że po ciąży od razu można bardzo szybko zajść...

Gość agiew
Owulacja jest przed miesiączką, więc jest to możliwe. Jeśli nie jesteś w ciazy, to kup sobie może tester owu na ślinę, będziesz mogła sprawdzać sobie kiedy masz dni płodne

Gość sswdfgxss
moja teściowa zaszła w ciążę 2 mc po porodzie, karmiła piersią zrób test i napisz cowyszło

Gość wszystkowmig
nie zrobiłam jeszcze testu bo na razie czuję się dobrze... szczerze mówiać boje sie kupic ten test. Tlumacze sobie ze moze zjadlam cos nie tak i stad te wymioty, zwymiotowalam tylko 2 razy.. achhhhhhhhhh no ale zrobie w koncu ten test i dam wam znac co wyszlo. Trzymajcie kciuki!

Gość minipizza
ale nawet jak nie zrobisz testu to nic nie da. jak jestes w ciąży to i tak będziesz. lepiej wiedzieć wcześniej, a w razie co od razu do lekarza.