Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzyn

Kłamstwo powodem rozwodu z orzeczeniem winy?

Polecane posty

Gość buzyn

Witam. Cieżko mi o tym pisać ale pewien problem i rozterki z nim związane. Ja i moja żona jesteśmy młodymi ludźmi, od niedawna prawnie w związku. Przejde odrazu do tematu, okazało się, że ona nie pracuje tam gdzie wszystkim mowi (w tym mnie). Nabierałem pewnych podejrzeń i w końcu dowiedziałem się prawdy. Okłamywała mnie a tak naprawde jest struiptizerką, pokazuje swoje nagie ciało innym męszczyzną. Do tego dochądzą pewne bonusy typu seks oralny. Wszystko za pieniadze. Udało mi się znaleźć nawet strone internetową tego salonu gdzie są jej nagie zdjęcia ( z zakrytą twarzą). Byłem w szoku ale porozm awialiśmy miała szukać innej pracy ale poki co nic sie nie zmieniło. A zależało mi na tym ponieważ ją kocham. Do tego doszły kolejne kłamstwa np. mowi mi że idzie do koleżanki a tak naprawde jedzie z jakimś kolesiem na dyskoteke. Nie pytajcie skąd wiem o tym wszystkim, jestem uinformatykiem i nic co napisane na moim komputerze nie jest dla mnie tajemnica. Moje pytanie co powinienem robić. Czy np takie dowody jak jej rozmowy, i strona z jej zdjeciami w tym klubie nocnym są podstawą do rozwodu z orzeczeniem jej winy? Dodam tylko że ciągle dowiaduje się o jej flirtach itp. Chociaż już o tym z nia rozmawiałem i twierdzi ze mnie kocha. Ja ją też ale czuje się z tym wszystkim źle, jestem ciagle okłamywany. Prosze o pomoc

Gość pikpuk
jesteś stuknięty i lepiej idź do terapeuty bo dostaniesz paranoi

Gość Azazel Pazuzu
co to znaczy "męszczyzną" w liczbie mnogiej???

Gość buzyn
Dlaczego niby jestem stuknięty?

Gość ldkfdl;fk
rzuc zone i ozen sie ze mna. informatycy sa najfajniejsi.

Gość Heidi Klummmm
współczuje zony, masz dowody do rozwodu i to bardzo dobre, nie wierz w jej zmiane bo to nigdy nie nastapi, wnos o rozwód z jej winy

Gość zegda
wiesz gimbusie... spadaj ortografii i gramatyki polskiej się uczyć a nie bzdurki żałosne wypisywać :)

Gość Tak szczerze mowiac
Masz cos z glowa ;) Chcesz, zeby przestala tam pracowac? To jej zalatw etat ;)

Gość Tak szczerze mowiac
Masz cos z glowa ;) Chcesz, zeby przestala tam pracowac? To jej zalatw etat ;)

Gość buzyn
Dobra przepraszam za składnie i ortografie ale pisałem to w pośpiechu, zrozumcie że jestem w rozsypce wiec darujcie sobie takie komentarze ala "jestem polonistą ą ę ą..." to mi nie pomaga.