Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vichakce

dr Otgontsetseg Tsend-Ayush ZNA KTOŚ????????

Polecane posty

Gość vichakce

Witam, Czy zna ktoś z Was lub korzystał z usług dr Otgontsetseg Tsend-Ayush. Pani ta przyjmuje w Katowicach. Byłam tam ostatnio . Po spojrzeniu do oka Pani stwierdziła, że mam organizm zanieczyszczony , krew zanieczyszczona ,i jakieś wszelkie robale ...Słuchając tego strasznie się tym przejęłam. Na bieżąco robię badania i zaznaczam, iż wcześniej byłam u innej Pani irydolog w Katowicach przy ulicy Gliwickiej, która takich rzeczy absolutnie nie powiedziała. Na następny dzień poszłam do prywatnego laboratorium płacąc 110zł za badania na różnego typu robale i o moje dziwo nie wykazało nic po prostu zero!!!!!!! Cała kuracja, której nie wykupiłam na jeden miesiąc wyniosła by ponad 600 zł. Nie wiem co myśleć..... W dodatku Pani dr tłumacząc jak to mój organizm jest zarobaczony - czego żadne badania w laboratorium nie potwierdziły - była wręcz niezadowolona zwracała mi uwagę, iż teraz tym tłumaczeniem zajmuję jej cenny czas!!!!! a ona nie jest tu od tłumaczenia i mówienia jak się żywić tylko od leczenia. W dodatku uznała mnie za osobę niezdyscyplinowaną, która zadaje pytania mówiąc, że mam słuchać. Czy może ktoś stosował leki od tej Pani i czy diagnozy były trafne???

Gość pacjentka11
Witam, ja dzisiaj byłam u tej Pani Doktor, też nasłuchałam się o robalach i mózgu, kuracja miesięczna za cenę 500 zł. również mam wątpliwości. napiszcie proszę, jeśli macie jakieś doświadczenia z tą Panią Dr

Gość Justa66
Witam Bardzo bym prosiła o numer telefonu do Pani doktor , nigdzie nie mogę znaleźć gdzie przyjmuje ani jak się można z nią skontaktować .

Gość gość
To znaczy ze to kłamstwo i wyłudzanie kasy skoro labolatrium nie potwirdziło,dobrze zrobiłas ze nie wywaliłas w bloto kasy

Gość gość
Hej . Ja jestem rozbita , bo moja nacie leczyła kilka lat i po każdej kuracji babcia wracała do sił , ale przyznam ze mi te robale wskazała i teraz leżąc w szpitalu pomyślałam o pani doktor ze moze by mi teraz pomogła , ale szczerze po waszych komentarzach zwątpilam ...

Gość gość
Ja leczę się u Pani Dr od ponad roku. miałam straszne problemy z cerą. Dermatolodzy przez ponad rok faszerowali mnie antybiotykami i metronidazolem. Do tego maść ze sterydami. Nic nie pomagało. Wreszcie po wizycie u Pani Dr Otko jest zmiana. Twarz już zdecydowanie lepsza. A samopoczucie zdecydowanie lepiej. Mój organizm odżywa po tych różnych eksperymentach zwykłych lekarzy. Co mnie przekonało do DR Otko? To że cały czas jeżdzi na różne sympozja, uczy się ciągle czegoś nowego i jest z wszelkimi nowościami w medycynie na bieżąco. poza tym Patrzy na człowieka całościowo a nie tylko na fragment. Leczy nasz środek. To co miałam na twarzy było tylko skutkiem tego co było w środku. Polecam bardzo. A co do cen - czy nasze zdrowie nie jest bezcenne. Wolę zapłacić i wiedzieć że mój organizm dostaje tylko naturalne, zdrowe suplementy nie chemię z apteki. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, jak się umówić na wizytę u u dr Otgon? pozdrawiam Jarek

Gość gość
Nie polecam. Pani "doktor" przyjmuje w prywatnym mieszkaniu przy otwartych drzwiach a w korytarzu siedzi kolejka która podsłuchuje i świetnie się bawi kosztem pacjenta. Pani O uwielbia dosadne porównania np jak masz pasożyty to jesteś jak dom co ma szambo i gowno w piwnicy:) Wstyd nie lekarz

Gość mix

Ja tam byłem i jestem zadowolony. Kobieta pierwszy raz widzi mnie na oczy i mówi co faktycznie mi dolega, a że ma takie porównania to trudno. Jeżeli to kogoś boli to niech nie idzie. Mnie też porównała do starego samochodu ale w ogóle mnie to nie zraziło. Jak ma mi pomóc, a pomaga to może mówić co chce. Ja polecam.