Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-storczyk84-

MAMY dzieci urodzonych w 2007 roku - co potrafią Wasze dzieci ??

Polecane posty

Gość Znowu jakieś zakompleksione
matki będą tu pisać, że ich dzieci potęgują itp.... Mam synka z 2007 roku i nie mam zamiaru porównywać go z innymi dziećmi.

Gość moja corka:
- mnoży, dzieli, dodaje ułamki - rysuje portrety - mówi biegle po angielsku, francusku i włosku, uczy się także czeskiego i niderlandzkiego - jeździ na rowerze żonglując - potrafi wytrzymac pod wodą przez 2 minuty

Gość moja corka:
a tak na serio to pytanie jest z dupy wyciągnięte, a ty jestes jakas poschizowana.

Gość kiki i koko
moja córka czyta i pisze oczywiście tak jak słyszy czyli z błędami ale i tak jesteśmy dumni,sama się garnęła do uczenia,aha i jest z listopada czyli ma praktycznie 5 lat

Gość głupi temat ale.
Wszystkie 5 latki z 2007 idą obowiązkowo do zerówki w tym roku. I głupie pytanie co umie 5 latek. Moja sporo potrafi, ale nie czytać i pisać, nie przesadzajmy. Pięknie maluje, rysuje - gdzie widziałam 6 letnie dzieci co na kartce bazgrolą jak kury.

Gość znowu jakieś zakompleksione
Własnie nie. Co do posłania dziecka do szkoły, to rocznik 2007 jest ostatnim rocznikiem, gdzie rodzice mieli wybór, czy w bieżacym roku szkolnym posyłają do zerówki (czyli od września 2012), czy od następnego, czyli do zerówki od września 2013. Ja wybrałam tę drugą opcję, bo mój synek jest z drugiej połowy grudnia 2007.