Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola2045

moj chlopaki poligon

Polecane posty

Gość karola2045

czesc, czy jest tu jakas kobieta ktorej mezczyzna jest zawodowym zolnierzem i wyjezdza na poligony a moze jest jakis facet- zolnierz ktory wie cos ie dzieje na takich poligonach oprocz cwiczen i manewrow. Nasluchalam sie ze w okolicznych wioskach jest duzo latwych dziewczyn Moj zolnierz wlasnie pojechal a mi przychodza glupie mysli do glowy. Co robi sie na takich poligonach w czasie wolnym ?

Gość Tadełusz
czym mniej wiesz to spokojnie śpisz

Gość karola2045
Teraz to juz napewno nie bede spokojnie spac. Wole wiedziec najgorsze niz zyc w niewiedzy. Ufam mu bo skoro mowi ze tam nic sie nie dzieje i to chyba tak jest. Nie chcialabym sie zawiesc.

Gość ja starem jeździł na poligonie
zasadniczo to na poligonie się strzela,ale wódkę też się pije i dupczy się czasem ,wszystko jest dla ludzi.

Gość tatatatataaa i zaliczona
jak wróci z tryplem,to będziesz wiedziała co dzieje się na poligonie i poza nim,tylko że już za puźno będzie.napisz do dowódcy,że się boisz o chłopa i żeby do domu go odesłali.

Gość karola2045
To zalezy od czlowieka nie kazdy facet jest taki sam. Niektorzy maja zasady jesli sa w zwiazku. Teraz czuje ze jestem zla na niego chociaz nic jeszcze nie zrobil. Ufam mu ale slepa i naiwna tez nie moge byc.

Gość karola2045
a co to ten trypel? jestem troche niepewna mimo ze mu ufam bo przyznal mi sie ze jeszcze zanim sie poznalismy to byl na szkoleniu w koszlainie i tam z kolegami byl w burdelu dlatego nie wiem co jego kumplom moze przyjsc do glowy. Mam nadzieje tylko ze teraz skoro jest ze mna to bedzie w porzadku.

Gość karola2045
prosze niech wypowie sie jakis chlopak ktory byl na takich poligonach i wie jak to wyglada

Gość americanos99999
ja sie własnie rozeszłam z żołnierzem i chyba dobrze ze tak wyszło..bo kazdy własnie pisze....poligon..alkohol, dupczenie.... my kobiety nigdy nie dowiemy sie prawdy ale...wydaje mi sie ze tak jest

Gość o ja pindolę
hahahahha - już jesteś na niego zła? za godzinę będziesz wściekła, a jak wróci to mu strzelisz z liścia? :D ogarnij się - kobieto! :O

Gość americanos99999
juz to zrobiłam bo nie warto!!!! zyc z zołnierzem

Gość americanos99999
??

Gość karola2045
americanos99999 - ale czy Twoj zolnierz dal Ci do tego powody jakies konkretne zeby sie z nim rozstac? czy zrobilas to dlatego bo tak sie mowie ze oni pija tam dupcza itd?

Gość karola2045
minal miesiac i moj facet znowu na drugim poligonie siedzi... pojechal na tydzien..mowil ze tylko raz wypil troch wodki w pierwszy dzien, ze ogolnie nie lubi pic na poligonach bo trzeba rano wstac i tazac sie w blocie albo skakac po krzakach a musze dodac ze ma slaba glowe i zle znosi kaca jak popije wczesniej, zalamac sie mozna jak sie slyszy takie rzeczy ze dupczenie ze to ze tamto, juz mam nawet w glowie wizje co bym mu zrobila jakby sie okazalo ze on faktycznie tam sobie dupczy jakies szmatlawce wrrrrrr

Gość hfjdf
Mój mąż jest zawodowym żołnierzem mój brat też co tam robią hmm... łażą po lesie, i piją alkohol:D Jeśli oczywiście go ze sobą wezmą:D Nie martw się że Cię robi w ciula bo tam ciężko do sklepu się dostać a co mówić żeby na panienki iść:)

Gość hfjdf
Trochę zaufanie dziewczyny on też sobie może myśleć co Wy robicie jak on jest na poligonie po myślałyście o tym??? Biedne chłopaki nie kiedy muszą spać pod gołym niebem bo mają jakiś wymarsz gdzieś daleko w las a Wy ich tak posądzacie:) A co jeszcze robią ja to nazywam zabawą dla dużych chłopców ale naprawdę to nie pamiętam jak to się zwie:) Chodzi o to że jedna grupa musi wytropić drugą a ta druga stara się żeby ich ta pierwsza grupa nie zauważyła i muszą w ten sposób dojść do jakieś tam bazy:)

Gość karola2045
wiem wlasnie... wczoraj dzwonil caly przemarzniety i przeziebiony spia w taka zime w namiotach w spiworch na golym sniegu szkoda mi sie go zrobilo w takich warunkach to wogole watpie zeby mieli ochote na cokolwiek czekam az wroci to go mocno przytule

Gość andrzej111111
poligon? każdy zolnierz wie, ze jak na poligonie nie zaliczy , to nie poligon

Gość Żołnierz K
Cześć, jestem kobietą żołnierzem od ponad 4 latch i mogę wypowiedzieć się na ten temat. U nas w JW są 3 poligony w roku, przeważnie po 3-tyg. Czasu wolnego prawie wcale nie mamy, a jak już jest to niedziela (gdzie wszyscy odpoczywają, ładują akumulatory) co do alkoholu to rzadko aby ktoś wypił, bo każdy się boi. O wyskoku na lewizne to nie ma mowy, od świtu do nocy jesteśmy w polu. Wiadomo w wojsku są kobiety i mężczyźni, i Wszystko zależy od człowieka jaki jest. Nikt nie szuka przygód, nke ma czasu nawet myśleć o seksie, ale też mogą zdążyć się wyjątki.

Gość gość
Najgorsze są poligony zimowe.. tam muszę przyznać sporo się dzieje. Przyzwolenia na alkohol i seks z koleżankami czy koszarowami nie ma, ale zima bardziej przymykają na to oko. Każdy musi wyglądać w razie jakichkolwiek kontroli.. przykro mi ale taka jest prawda.