Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sym71

zdrada

Polecane posty

Gość sym71

witam. prosze pomozcie co zrobic maz mnie zostawil 5 miesiecy temu spotyka sie z inna prosilam blagalam by wrocil ale nic to nie dalo.Kocham go chcialabym zeby wrocil.ona jest zla kobieta bawi sie facetami .zostawil dla niej wszystko .co moge jeszcze zrobic? jestem zalamana ciagle placze. pozdrawiam

Gość kobitka2666.....
daj sobie spokoj, rocznik 71 a taka glupia?

Gość sym71
ale ja go wciaz kocham wiem jestem glopia strasznie mni zranil i wciaz rani ale to silniejsze bylismy razem 20 lat

Gość Biiedne Dziady
gdyby mnie facet zdradzil w zyciu nie chcialabym go z powrotem. Nawet po 20 latach razem. Gdzie twoj honor kobieto?

Gość niech ktos
Sądząc po 71 (rok urodzenia?) to chyba powinnas wiedzieć co się stało... Nuda, brak energii w małżeństwie, facet się znudził. Zadbaj o siebie kochana, szanse, że zateskni do domowych pieleszy są duże, ale nie licz, że wróci i będzie czcil rozmemlana, narzekająca kobietę. Ciuszki, makijaż, myśl o sobie!

Gość dlatego jestes taka żalosna
i prosisz go błagasz zeby tylko do ciebie wrocił z litosci? lepiej zadbaj o siebie, jak będziesz go traktować jak powietrze, jakby nie istnał, sam zatęskni i wróci.

szczerze Ci wspolczuje.Rozumiem jak sie czujesz po 20 latach spedzonych razem.Jesli wolno mi Ci cos radzic , to pierwsza rzecz -uporzadkowac sobie w glowie i myslach.Nic nie dane jest nam na wiecznosc i czesto ludzie sie rozchodza.Mozesz byc cudowna , swieta kobieta a i tak pociagnie meza inna kobieta.Zachwyci go czyms , uwiedzie , pociagnie go nowe i nieznane . Ja bym starala sie pogodzic z ta mysla i zadbala o swoja psyche.Wpasc w depresje jest latwo , ale co potem? Twojemu mezowi i jego kochanicy bedzie to na reke . Beda sie z Ciebie smiac i naigrywac. Nie probuj zebrac o powrot .Tylko go rozdraznisz .Niech idzie w diably. Zadbaj w tym momencie o sile psychiczna i fizyczna do przeprowadzenia ewentualnego rozwodu i podzialu dobr , o ile takowe posiadacie . Na ta chwile otocz sie zyczliwymi Ci osobami .Tam szukaj wsparcia.

Gość sym71
co mam zrobic zeby wrocil

Gość kocie oczy44
ale po co ci taka stara kurtka ,weź kobieto sie ogarnij,zafunduj sobie młodego ogiera na samotne noce,wzmocnisz sobie libido i żyj spokojnie bez szmaciarza:)

Gość :+/???
20 lat razem? No to mój ex po tylu latach małżeństwa przypomniał sobie o mnie, ale wpław puściłam kolesia, żeby podskoczkami do żony wracał. A Ty się zabierz za siebie, żeby miał do kogo zatesknic.

Gość sym71
strasznie go kocham wiem ze mnie bardzo skrzywdzil mecze sie juz tak pol roku nie moge spac ani jesc pomozcie

Gość wio na balety
oj kobieto, nie ma co ryczeć za wieprzem. Poczuj drugą młodosc, wykorzystaj czas dla siebie. Zadbaj, ubierz się lepiej niz zwykle. Zachowaj godnosc bo on i tak nie wroci, wiec szkoda czasu na płacz.