Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serce pęka...

Dziękuję Panie Tusk, dziś właśnie pożegnałam swoje kolejne dziecko na lotnisku

Polecane posty

Gość Serce pęka...

Wiem, że w innym kraju będzie miało lepiej, ale jednak smutek pozostaje... i to wszystko przez to, że w naszym kraju młody człowiek nie może godnie żyć, nawet choćby miał kilka fakultetów i znał kilka języków...

Gość a dokad leci twoje dziecko
skoro wszystkie lotniska zamkniee

Gość anja707
Za niepowodzenia w pracy i życiu nie można obwiniać jednej osoby. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Niestety takie czasy przyszły , że o pracę ciężko , ale nie można obwiniać premiera , o to że nie ma pracy dla poligloty albo że mechanik po zawodówce siedzi na zasiłku. Chore. Najlepiej obwiniać kogos.

Gość anja707
Za niepowodzenia w pracy i życiu nie można obwiniać jednej osoby. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Niestety takie czasy przyszły , że o pracę ciężko , ale nie można obwiniać premiera , o to że nie ma pracy dla poligloty albo że mechanik po zawodówce siedzi na zasiłku. Chore. Najlepiej obwiniać kogos.

Gość szczał w POTYlice
Podziękuj Belce (żdźbło w oku bliźniego widzicie a Belki we własnym nie) może na początek? Tusk spija resztki po komunie

Gość 7 rata za kałacha
No kurwa za sytuacje w kraju odpowiadają jego władze. A kogo mam obwiniac? Siebie? Ja nie potrzebuje państwa. Niech sie zwiną razem z policja a ja sobie wezme co swoje. A pan Tusk chociaż formalnie premier polski to reprezentuje interesy zgoł innej grupy ludzi. Więc się pytam kogo mam obwiniać? Siebie? Za to, że jestem oszukiwany i okradany?

Gość jedni wyjeżdżaja , inni przyje
przyjeżdżają inni na wyższe i niższe stanowiska - żydzi na wyższe , a np. ukraińcy na niższe

Gość wina tuska
ale donald obiecał nam kokosy a żyje nam się z roku na rok coraz gorzej!

Gość 7 rata za kałacha
To władza ma narzedzia do kształtowania sytuacji w kraju. Skoro nie umie ich używać albo skoro sytuacja jest tak beznadziejna, że i tak już nie mogą nic zrobic to się pytam na chuj jeszcze mamy ich utrzymywać?

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idiotka no :D Tuska obwinia bo dziecko wyjechało :D Polska to beznadziejny kraj i ciulowo sie tu zyje, ale tak jest od kilkunastu lat a taka głupia cipa obwinia jedna osobe :D

A miała być zielona wyspa,druga Irlandia.A co jest ?

Gość Serce pęka...
a dokad leci twoje dziecko - Jakoś moje dzisiaj poleciało. Ale przez zimę faktycznie niektóre loty są odwołane albo opóźnione.

Z tego wynika że jak ktoś jest gołodupcem i do tego człowiekiem niezaradnym i bez pomysłu na siebie nie pomogą mu żadne fakultety, choćby i sto :) ale z drugiej strony też żaden Tusk ani inny nie jest w stanie mu zaszkodzić :) tak że miłego zmywania garnuszków życzę dzieciaczkom, skoro nie umiało sie im wpoić nic poza pewnie uczciwością i byciem dobrym człowiekiem :) co w dzisiejszych czasach prowadzi jedynie do emigracji

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to ja kaśka tusk :D

w Judeopolonii tak było i będzie polacy wyjeżdżają , a inni przyjeżdżają ...taka odgórna polityka wobec tego kraju , który nie ma własnego normalnego rządu bajzlem ('polskość to nienormalność ' powiadał żyd ( a nie niemiec , czy kaszub , jak oficjalnie się podaje ) - takie słowa premiera , wybranego do zarządzania tym bajzlem

Gość offerma
lemingi zasrane, bronią tuska :D

Gość Borys_Śląsk
Studiujcie dalej śmieszne kierunki za grubą kasę a zasilicie zmywaki i firmy produkcyjne w UK. W Polsce praca jest!

Gość Borys_Śląsk
Premier wam pracy nie znajdzie patafiany!

Gość nadzieja umiera ostatnia!
Co za ludzie:O,jak sie nie rozumie rzeczywistosci to i o pęknięcie gaci na tylku bedzie sie Tuska obwiniac:O

Gość ty jesteś pewna że jesteś
a ty mamuśku za Gierka nie wyjeżdżałaś pohandlować do Berlina Zachodniego? Zostać tam nie mogłaś bo wizy krótkie były, na pracę też szans nie miałaś wtedy. I przydział 15 $ w garści. I co? Tusku jeszcze chłopcem wtedy był, ale może też jego wina?

Gość hanka el
dziwne to... jakoś za komuny niby niczego nie było, ale praca była dla każdego, każdy miał po równo tyle samo i ludzie jakby bardziej szczęśliwsi byli i życzliwi...

Gość anja707
Może Ojciec Dyrektor z tą całą PiS-owską psychiczną grupą Wam pomoże i uzdrowi ten okropny kraj. :D

Gość ty jesteś pewna że jesteś
no faktycznie za komuny praca była. Dolar był po 100 zł a zarabialiśmy 2 tysiące czyli 20 $ :D Dzisiaj nawet nie chciałoby ci się wstać z wyra i pracować za 60 zł miesięcznie :D SUPER BYŁO ZA KOMUNY :D:D:D

Wyprzedają co mogą w tym kraju, 20% bezrobotnych, 10% wyemigrowało do tego z 20% emerytów, już widzę tego waszego Tuska jak za kilka lat zwija manatki na jakąś posadkę unijną albo do prywatnej firmy w stanach jak to zrobili Buzek, Marcinkiewicz i wielu innych...

rzeczywistość jest taka , że Polacy maja tu pracować na rozpanoszonych w nie swoim kraju żydków na umowach - śmieciówkach , albo włazić tej postkomunistycznej hołocie w odbyt ...i dostać nieco wyższe stanowiska za cenę upokorzenia Szymon Szurmiej ( dyr. teatru żydowskiego ) powiedział w TV że do Światowej Federacji Żydów w Polsce należy 4ml 'polaków'

Gość ;lm;lm
Kinga Stefanka-no wlsnie takie czasy nastaly, ze nie mozna byc dobrym czlowiekiem. Ja w przeciwienstwie do ciebie nie holduje tej ideologii..nie mam zamiaru sprzedawac siebie tylko po to by jakos mi sie zylo...Wole byc dobrym i uczciwym czlowiekiem i zmywac gary niz oszukiwac innych i dorabiac sie milionow,,,,cheers

Gość makarow09090900
kolejne dziecko? to ile ich masz autorko? moj boże

Gość Borys_Śląsk
Ja mam "tylko' technikum.Na etacie zarabiam na rękę ok.3000 netto a dorabiam na fuchach miesięcznie (zależy od miesiąca ile mam zleceń) 1000-2000 więc po co mi Anglia ? Pewnie z moimi kwalifikacjami w UK bym więcej zarabiał ale wystarczy mi na godne życie. Anglia jest dla nieudaczników.

Serce pęka... gdyby kato-prawica doszła do władzy to twoje dziecko nawet by nie mogło tak łatwo wyjachać bo byśmy wystąpili z unii i by z przymusu kisiło się w tym kraju, który byłby o wiele bardziej chory niż teraz.

Rzecz w tym że nie musisz oszukiwać :) musisz tylko nauczyć sie myśleć, inaczej nic po Twoich zaletach...bo niby dlaczego Twoje dzieci wyjechaly? Nie dlatego że chciały tylko na zarobek a zarobić można i u nas tylko nie można oglądać sie na pracę u kogoś. Jak mają jednak jakiś rozum w głowie otworzą wlasne działalności tu albo tam, lepiej tam oczywiście ale na to myslę że są za ciency w uszach :) po mamie która pewnie całe życie na wygodnej posadce w biurze bo to tak ładnie...