Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serce pęka...

Dziękuję Panie Tusk, dziś właśnie pożegnałam swoje kolejne dziecko na lotnisku

Polecane posty

Gość rosjanin z polakiem
predzej dogada się po angielsku niż po polsku. Nie widzicie idiotyzmu takiego zdania? Musiałby Rosjanin przejść na english, bo polskiego byscie nie zrozumieli? Zresztą , podobno niczyja wina, że ktoś jest głupi, ale jak się zaperza i brnie w zaparte to już jest zawiniona śmieszność

Gość BATMAN mam dla Ciebie radę
"Jestem tu od kilku dni i robiłaś na mnie dobre wrażenie - do dzisiaj. " jeszcze mało ją znasz.... jesteś tu kilka dni, a ona kilka lat. poczytaj sobie wpisy użytkownika żab-x, a zwłaszcza ZIELONY ŻELEK, żelfix, żelisława, żabetta. to wszystko ta sama osoba, to zrozumiesz, z kim się wdajesz w dyskusję.

Gość rus czech i polak w jednym
" rosjanin z polakiem predzej dogada się po angielsku niż po polsku. Nie widzicie idiotyzmu takiego zdania? " nie, nie widzimy. nic w tym dziwnego, to już nie te czasy, że za konkretną granicą używa się tylko konkretnego języka.

Gość sruuuuu
Dup

Gość jejku kolejny temat z żabą
w roli głównej. dajcie sobie siana już.

Gość sruuuuu
Fjut

ogłoszenie ze strony PUP? ­ buahahahahahahahahahahahahah :D:D:D:D:D: normalnie zaraz się pod biurko sturlam ze śmiechu :D ­ mówiłam o normalnych ogłoszeniach wystawionych na ogólnodostępnych serwisach dla ludzi, którzy mają pracę i szukają lepszej. ­ bo jak ktoś pracuje to z tej oferty PUP ma skorzystać? no, słucham? ­ ­ a że większość ogłoszeń z PUP to ściema, bo dawno już mają kogoś na to stanowisko i ogłoszenie wystawiają "dla porządku" to chyba sprawa wszystkim wiadoma. kiedyś pracowałam zajmując się aktywizacją zawodową i wiem, jak to wszystko wygląda. ­ doprawdy, tylko mnie upewniliście, że jak zwykle gadałam z imbecylami, tracąc mój cenny czas :)

Gość o , widze,ze przeszło na
języki obce, wiec swoje dołożę. 1. Nie ma sily, zeby przecietnie inteligentny Słowianin nie dogadał sie z innym Slowianinem, jesli kazdy owi we wlasny jezyku. Polacy ( bez przygotowania) na ogol wiecej rozumieja po rosyjsku niz wiekszość nie-Słowian nawet po kilkuletniej nauce. Rosjanie na ogol znaja angileski tak, jak Polacy, ale i bez niego sie dogadają. 2. W południowych Wloszech, we Francji, malo kto zna angielski. 3. Znajomosc innych jezykow niz angielski u przecietnych nglikow ( nie mowie o wyksztalconych jest bardzo mizerna. $, Dla Skandynawów, Niemców angielski jest znacznie latwiejszy, niz dla Slowian, nic dziwnego,ze go lepiej znają. 4. JEDNOCZESNIE wstyd, ze skoro mamy w programach szkolny obowiazkowy jezyk obcy, czasc Polakow nie umie powiedziec w tym jezyku ani zdania. 5. Sa zawody, gdzie jezyk obcy powinien byc obowiazkowy -recepcje, informacje, obsluga klienta - moze byc pobiezny - przynajmniej pare potrzebnych zdan - czy to tak trudno sie nauczyc?

Gość fikumikuuu
bu!

Gość fikumikuuu
" żaba na odwyku ogłoszenie ze strony PUP? buahahahahahahahahahahahahah : normalnie zaraz się pod biurko sturlam ze śmiechu mówiłam o normalnych ogłoszeniach wystawionych na ogólnodostępnych serwisach dla ludzi, którzy mają pracę i szukają lepszej." bla bla bla bla, znów kolejny wykręt zakompleksionego nołlajfa

Gość ojfopfjpfojopgg
Mieszkam od 30 lat za granica - tutaj urodzily sie i wyksztalcily moje dzieci (studia wyzsze) - mowia po polsku i maja sentyment do kraju rodzinnego rodzicow, ktory znaja z urlopow. Szkoda, ze tego wszystkiego co osiagnelismy tutaj tylko i wylacznie wlasna praca (nauka jezyka od podstaw w pierwszym roku po przyjezdzie, aby moc tez w zawodzie (rowniez studia wyzsze) pracowac) nie moglismy osiagnac w Polsce - tam tez oboje z mezem pracowalismy pilnie i uczciwie, niestety bez perspektyw nie tylko na luksus, ale nawet na godne zycie (mieszkanie, urlop, samochod) - co tutaj na zachodzie jest oczywiste, jezeli czlowiek pracuje. Krasc oboje nie umiemy, oszukiwac tez nie, dlatego nie mielismy w Polsce lat 80-tych zadnych szans. To byla wdy jedyna szansa, aby nie stac sie straconym pokoleniem. Dobrze nam tu - szkoda tylko ze nie bylo to mozliwe w ojczyznie, kregu znajomych ze szkoly i studiow, blizszej i dalszej rodziny.

Gość jem śniadanie i boki zrywam
z żaby:D:D:D:D:D:D:D:D "mówiłam o normalnych ogłoszeniach wystawionych na ogólnodostępnych serwisach dla ludzi, którzy mają pracę i szukają lepszej." bo jak ktoś pracuje to z tej oferty PUP ma skorzystać? no, słucham?" pokaż mi zdanie, w którym wcześniej mówiłaś o ludziach, którzy już mają pracę. znów manipulujesz i się ogłupiasz:D a odzywka "no, słucham?" to do mamusi i koniecznie z tupnięciem nóżki, paniusiu sfochowana

język angielski jest w szkołach od wielu lat, niemiecki też. ale żaba jak widać nawet nie wie, co w szkołach jest........

"doprawdy, tylko mnie upewniliście, że jak zwykle gadałam z imbecylami, tracąc mój cenny czas " zabrakło argumentów - jak sama byś to powiedziała? A to, że ogłoszenia z PUP to ściema, to druga rzecz. żądałaś, żeby Ci ktoś podał ogłoszenia z Wrocławia, to Ci podał, ale Ty oczywiście nie uznasz tego, tylko dalej z siebie idiotkę robisz i twierdzisz, że to my jesteśmy imbecylami:D robisz wszystko, żeby tylko się wywinąć:D

Gość żaba poza tymi odzywkami i
pochwaleniem się, gdzie to nie pracowałaś, to jakoś ignorujesz wszelkie uwagi odnośnie doświadczeń życiowych innych. ludzie Ci mówią różne rzeczy, a Ty to olewasz. nie wiesz i nie przeżyłaś połowy tego, co niektórzy tutaj, a chcesz uchodzić za autorytet...

Gość postopchacz
xxx

"pokaż mi zdanie, w którym wcześniej mówiłaś o ludziach, którzy już mają pracę. znów manipulujesz i się ogłupiasz" ­ ogłupiać tu nikogo nie muszę. sami z siebie jesteście głupi aż nadto :) ­ "Sa zawody, gdzie jezyk obcy powinien byc obowiazkowy -recepcje, informacje, obsluga klienta - moze byc pobiezny - przynajmniej pare potrzebnych zdan - czy to tak trudno sie nauczyc?" ­ no i na wszystkich takich stanowiskach angielski jest wymagany. i to nie parę zdań, tylko najczęściej wymagają przynajmniej średnio zaawansowanego. ­ ale jeszcze nigdy nie widziałam, żeby od pracowników marketu czy sklepiku ktoś wymagał znajomości języków obcych. a ci mądrale stąd oczywiście by wymagali, chociaż sami g... umieją. typowe :)

Gość gnoje.......
z rzadu zyja na nasz koszt.

Gość kggokjggpofdkpok
W tej chwili jest 11.15 - na stronie glownej forum widac kilka kolejnych wypowiedzi (ostatnie przed chwila), ktorych teksty nie sa jeszcze widoczne. Problem techniczny, albo olewajstwo moderatorow - jak dyskutowac z takim opoznieniem. Jezeli cos robicie (to do serwisu O2) to robcie porzadnie, albo w ogole. Ciekawe czy ktos na to odpowie.

Gość druui
Ytttgg

Gość kggokjggpofdkpok
I wlasnie w tej chwili pojawilo sie kilka odpowiedzi, napisanych w roznym czasie. Jest to forum dyskusyjne z wbudowana linia opozniajaca ?

Gość To ja Wasz przyszły premier
Kaleka 4. Otóż w roku 2020 zostaniecie poddani przymusowemu podporządkowaniu się systemowi i pracy ponad wasze siły. będziecie mieli minimum socjalne i zapewnione miejsce na polu namiotowym z dostępem do wspólnej polowej ubikacji. amen.

Gość żabaaaaaaaaa aaaaaa
" "pokaż mi zdanie, w którym wcześniej mówiłaś o ludziach, którzy już mają pracę. znów manipulujesz i się ogłupiasz" ogłupiać tu nikogo nie muszę. sami z siebie jesteście głupi aż nadto " w dalszym ciągu nie pokazałaś tego zdania, tchórzu:)

Gość żabaaaaaaaaa aaaaaa
"ale jeszcze nigdy nie widziałam, żeby od pracowników marketu czy sklepiku ktoś wymagał znajomości języków obcych." bo i nikt tutaj nie mówił, że takie są wymagania, to twoje urojenie, żeby tylko zostać w dyskusji, w której twoja kompromitacja jest absolutna. sama sobie coś wymyślasz, sama sobie na to odpowiadasz, nikt tutaj nie mówił o wymaganiach w markecie, tylko o tym, że może się to przydać ewentualnie. dalej nie rozumiesz:D

Gość żabaaaaaaaaa aaaaaa
no pokaż, żabo, gdzie tak mówiłaś, czekam! no słucham!

Gość rgrgrggg
g