Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ty...........

Kaśka W. będzie się bronić szokiem poporodowym!

Polecane posty

Gość to ty...........

litości! z drugiej strony adwokat nie ma wyjścia i musi jej bronić i pewnie zrobi wszystko, żeby wyrok był sprawiedliwy. powodzenia. szok poporodowy trwa do 10 dni po porodzie. ma głowę na karku i babka dostanie dożywocie, tak jak zasłużyła.

Gość cincirdia
mnie się wydaje,że ktoś jej pomagał

Gość odgrzewany kotle
... o ty... i jeszcze ją uniewinnią 😡

Gość szok moze trwac dluzej
Niz 10 dni, nawet do 3 miesiecy. Problem w tym, ze ona kilkakrotnie podchodzila do proby zabojstwa i sprawdzala rozne mozliwosci w necie. To swiadczy o czynie z premedytacja, nie w afekcie, wiec obrona strasznie lipna.

Gość Tadełusz
ten adwokat z urzędu , który się zgodził bronić Katarzynę jest doktorem prawa i czwanym lisem w swoim zawodzie, taki lis prawniczy nie może sobie pozwolić aby sprawę w Sądzie przegrać, ten proces poszlakowy ma ogromną szansę wygrać , to znaczy Katarzyna dostanie GÓRA dwa lata odsiadki

Gość Mnie tez tak.....
Nic jej z tej obrony nie wyjdzie bo ona to zabojstwo zaplanowala a szoku sie nie planuje ze sie kogos udusi.No i w szkoku potem nie wymysla sie takiej bajeczki o porwaniu i tego calego cyrku.Pisza ze prokurator nie ma dosc dowodow.Ja mysle ze to tylko pismaki tak pisza zeby afere nakrecac,bo dowodami sa jej pamietniki i strony na ktore wchodzila przed zamordowaniem corki.Jezeli ona powiedziala ze zrobila to w szoku poporodowym to juz ja maja,bo tym samym przyznala sie do zabojstwa a w szok poporodowy nikt jej nie uwierzy,bo nie byl on mozliwy w takiej sytuacji.

Gość illuminowir
O szoku może sobie pisać,mówić,opowiadać. Nikt jej w to nie da wiary. Wątpię by jakiś specjalista to potwierdził. Jest zbyt dużo poszlak wskazujących na działanie w warunkach wyłączających stan szoku a co za tym idzie wskazujących na premedytacje. Same jej oświadczenia w sprawie domniemanego porwania dziecka podczas pierwszych konferencji są chociażby dla tezy o szoku przeciwwagą.

Gość illuminowir
Nawet najbardziej "cwany"obrońca w tego typu sprawach nie jest w stanie ani sobie ani osobie wobec której występuje jako pełnomocnik,zagwarantować pożądanego rezultatu. Szczerze wątpię by w tej sprawie rozgrywanie opiniami o poporodowym szoku przyniosło jakieś wymierne skutki z pw jej odpowiedzialności.