Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ogloszeniodawczyni

witam

Polecane posty

Gość ogloszeniodawczyni

Witam jestem otyłym, brzuchatym adwokatem. mam problemy emocjonalne, miałem trudne dzieciństwo nie jestem nawet odrobinę samokrytyczny i nie mam lustra w domu. zatrudnię młodą i naiwną prawniczkę wynagrodzenie bardzo wysokie, którego ci nigdy nie zapłacę, będę mówił, że klienci nie płacą i będę przeciągał przelew pieniędzy w nieskończoność ale naprawdę będziesz żyła w luksusie za miesiąc kupisz za własne pieniądze, nie na kredyt samochód a za 2 mieszkanie. Oszukuję ludzi i doskonale o tym wiem. Jestem kiepskim adwokatem. Moje życie to beczka gówna a nie pudełko czekoladek dlatego chcę, żeby i twoje takie było. Jak pracownik upomina się o pieniądze to wyzywam i ubliżam. Nie nie mówię słowa przepraszam rodzice lekarze nie znali takiego słowa i mnie nie nauczyli. Mam kancelarię w warszawie blisko centrum. Swoich klientów nie szanuję nawet muszę kłamać bo zapominam o terminach ale i tak ludzie są głupi a ja mogę im każdy kit wcisnąć. Nie nie zapłacę ci ani grosza droga koleżanko, która mnie tak opisałaś, ale już chyba na to nie liczysz, przecież wiesz jaki ja jestem biedny i nieszczęśliwy, mam kredyt hipoteczny na karku i w ogóle chodzę z gołą dupą. Pamiętasz to określenie tak nazywałeś swoich klientów. I wiesz co powiem ci, że możesz interweniować w sprawie tego maila i usuwać go Ja i tak cie znajdę i zapłacisz mi te pieniądze Jak pieniądze nie pojawią się na moim koncie bankowym do końca tygodnia idę do gazety i wnoszę sprawę do sądu i wtedy o twoich lewych interesach dowie się cała polska.Opiszę tez szczegółowo twoją osobę imię, nazwisko, numer telefonu i adres kancelarii, ten stary i nowy oczywiście. panie adwokacie nadal rób ludzi w ch...ja. xxx

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować