Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamka zapadła !

juz nie mogę się doczekać

Polecane posty

Gość klamka zapadła !

jutra ! jutro wyprowadzam się od męża ,lenia , alkoholika ,damsko-dziecięcego boksera i nieroba, wynajęłam nieduże mieszkanie,jutro przyjedzie opłacony transport,nic to że pracy brak , nic to że mieszkanie obskórne ,nic to że w portfelu 8 zł ,nic to ! nikt już nie powie mi że jestem wielka kur...,nikt nie powie do dziecka ty bękarcie zasrany,h...wie kto cię zrobił ,nikt nie wyrzuci mnie środkiem nocy z mieszkania żebym poszła żebrać na papierosy ,nikt nie zeżre dziecku kanapek naszykowanych do szkoły ,nikt nie sprzeda za flaszkę jego ulubionej zabawki ,nikt nie rozwali mu w pijackim amoku biurka,nikt ...! pojdę do mopsu do koscioła , poproszę obcych ,ale będę miała spokój ,cieszę sie że wreszcie odważyłam się odejść.

Gość wielko-oka
gratuluję ! będę trzymała kciuki , wszystko się ułoży , widzę że jesteś silna !

Gość ania ze śnieżnej doliny
autorko gratuluję , bieda , paskudne lokum to wszystko jest lepsze od tego co przeszliście

Gość kena z grubym szukam (kontem)
brawo ! jeśli jesteś z 3-miasta chętnie ci pomogę tzn zrobię zakupy dla dziecka ,jakieś środki czystości itp ,tylko podaj maila ,ja piszę poważnie , ponieważ niegdyś miałam podobnie ,pomogli mi rodzice bo na szczęście było ich stać ,kupili kawalerkę , załatwili posadę,dzieci bogu dzięki nie miałam , wtedy ,bo teraz i owszem owszem :)

Gość ixyyyyyyyyyyy
powodzenia! tylko zebys do jutra nie zmienila zdania

Gość tylko amol
ja pomóc nie mogę ,ale mogę wesprzeć duchowo rozmową , zostaw maila bo podejrzewam że może ci być początkowo trudno ogarnąć to wszystko psychicznie.

Gość dzenifer lopess
ja również chętnie zrobię zakupy ,tylko że w wawce

Gość wiaderko
klamka zapadła skad jestes ???

Gość szacun za to,że się odważyłaś
wraszcie🌻 🌻

Gość klamka zapadła NIE PODSZYW
dziękuję za ciepłe słowa ! nie napewno zdania nie zmienię , już wynajełam mieszkanie i wpłaciłam kaucję , zbyt długo na ten cel oszczędzałam , dojrzewałam do decyzji rok , kolejny oszczedzałam po śmieszne kilka kilkanaście złotych by cos wynając ,nie wrócę , ja jestem po prostu szczęśliwa ze mam dokąd odejśc , jestem na skraju załamania,dziecko jest zahukane ma kłopoty z nauką i zaniżoną samoocenę ,to był ostatni dzwonek by coś zmienić i proszę kolego bez takich tekstów o śniegu , myślisz że maż dawał mi jesć ? że obchodziło go cokolwiek oprócz papierosów i alkoholu? sporadycznie w przypływie "miłości" zrobił zakupów za 20 zł śmiech . To ja dwoiłam się i troiłam ,załatwiłam dziecku obiady w szkole, na kolacje jadało się chleb z margaryną i cebula bo on musiał mieć smirnofa, czy teraz będę miała gorzej ? nie sądzę ! poza tym spadaj czarny nicku ,po czorta zabrałeś mi nick i zarejestrowałeś ?

JUŻ kuzwa wiem po co ktoś mi zabrał nicka i zaczernił , ktoś ofiaruje pomoc ,a inny chce się na tym dorobić paru konserw extra ! Podkarpacie ,jestem z podkarpacia

krawcowa@vip.onet.pl to mój adres

Gość ania ze śnieżnej doliny
oj to nie za dobra lokalizacja ,ja pochodzę z jasła ,ale mieszkam w krakowie bo w jaśle nie ma juz absolutnie żadnej pracy ,nawet za piatkę.

Gość ciągle rosnąca temp u 6 mc dzi
nie będę orginalna ,ale nie mogę nie napisać szacun dla ciebie i gratulacje

Gość uzależniona od zioła
współczuję ,jak poznać że facet ma zadatki na alkoholika i rwie się do bitki ?

klamka... trzeba było wynająć gdzieś indziej, wyjechać na drugi koniec poski, nowe życie zacząć :)

nie jest łatwo poznać od razu , mój np pijał piwo ,ale pracował , czaem coś krzyknął , znajomi uspokajali mnie że to normalne ,coś mu sie stało z deklem gdy pojechał do pracy na budowe do niemiec, wrócił rozpity i bez grosza ,do tego z wyrokiem za kradzież sprzętu budowlanego , chyba wpadł w złe towarzystwo,od tamtej pory było coraz gorzej, kiedy moja mama była bardzo chora potrafił po pijaku pytać mnie czy długo jeszcze będę do niej łazić czy już zdycha .Gdy zmarła wpadł w cug ( w jego tłumaczeniu z radości).Nie poznasz tego tak łatwo,nie wiem co ci napisać ,bo ja teraz z pewnością nie zaufam mężczyznie :(

kwiatku , racja ,ale narazie niech będzie tu , do wakacji ,nie będę brała dziecka w środku szkoły ,pózniej zobaczymy ,nie wiem gdzie teraz łatwo o pracę , zagranica odpada ,brak oszczędności i dziecko

Gość elekryczne fajki
3mam kciuki dziewczyno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jakdalejzyc
klamka zapadla dodalas mi sil ja tez w koncu sie pozbieram, strasznie ci zazdroszcze

Fredziu proszę krawcowa@vip.onet.pl A wy nawet nie wiecie ile sprawiliście mi radości swoimi anonimowymi wpisami ! napisałam ot tak żeby sobie ulżyć a tutaj tyle otuchy ,dziękuję !

Gość elektryczne fajki
fredzisławo kafe nawala posty zobaczysz za kilka minut ,a ty autorko dobrze zrobiłaś że napisałaś ,moja siorka była w takim związku , wstyd jej było nawet o tym mówić do mnie i do rodziców ,a co dopiero koleżankom , czasem trzeba coś wyrzucić z siebie nawet do obcych ,to pomaga:)

już sie zorientowałam ze coś muli to kaffe, wiec przepraszam za natłok wpisów. Klamka jesli potrzebujesz cokolwiek to moge Ci pomoc. Nie mam za duzo pieniędzy ale moge resztki wyskrobac a do pierwszego jakos przezyje.