Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja86uksss

ile kg to ciezki a lekki wozek???:)

Polecane posty

Gość alicja86uksss

dziewczyny szukam wozka i zastaanawiam sie zeby kupic najlepiej 2 w 1 lub 3 w 1 ale zeby nie byl ciezki.. wiem ze quinny np nie sa ciezkie.. nie kupie tez drogiego wozka.. wiec problem sie rozszerza

Gość Lekki jest
navington cadet i ma dużo dobrych opinii.

Planujesz codziennie nosic wozek na barana na 4 piętro ze zastanawiasz się nad wagą ?? Całkiem serio pytam :) Wozek ma byc przede wszystkim solidny i bezpieczny a nie chucherko co jak się w nie puknie to się polamie :(

Gość bądź sobą
My w hurtowni podnosilismy. chciałam aluminiowy bo lżejszy ale bardziej mi się podobał zwykły. Porównali i dla mojej mamy i męża były jednakowe. Ja wolałam nie podnosić. Ja wybrałam zipp 3w1 dla mnie tylko taki wchodził w grę.

Gość W x landerach
sam stelaż waży 10 kg... więc nie jest z tych lżejszych chociaż są i cięższe :)

Gość sonia sonita
Polecam wozek Tutek Grander. Jest lekki, polski i w przystepnej cenie. kupilam wersje 2w1, dokupilam adaptery do fotelika i fotelik cybex.

Gość gcsa
ja mam 12 kg z podwoziem i siedziskiem podwozie z gondolą było 13kg było i jest ogólnie nie narzekam

Gość ja miałam Coneco V3
przy pierwszym dziecku i gondola ważyła 13 kg to był najlżejszy wózek wtedy i właściwie to była jego jedyna zaleta no moze jeszcze to, że miał bardzo fajny, opływowy kształt i również bez problemu chwytałam go jedną ręką i zanosiłam do domu po schodach, ale to wszystko, bo poza tym był beznadziejny teraz mamy Navingtona Galeon i pomimo tego, że jest dużo cięższy, to jest to o stokroć lepszy wózek;) ma wszystko to co potrzebuję;) warto się zastanowić co jest ważne, a co ważniejsze;)

Gość pytanie o huggies
tutek grander faktycznie jest jednym z najlżejszych, ja miałam implasta i ważył z gondolą chyba ok 18kg i wnosiłam go na IVp, lekko nie było, ale z czasem się przyzwyczaiłam, teraz parasolkę 7kg wnoszę jedną ręką ;)

Gość do smierc
autorka ma zamiar go pchac a w to tez trzeba zainwestować troch siły jak bęzie wózek cięzki. Chyba nie masz dzieci i nigdy nie kupowałaś wózka albo jestes tak płytka że takie pierdoły piszesz. Wózek ma być stabilny, skrętny bezpieczny i lekki!

Gość miminkaa
ja musiałam codziennie nosić na 4 piętro hehe najpierw małą w gondoli , a potem stelaż który waży z jakieś 6 kg :) Więc szukałam bardzo lekkiego wózka :)

Gość miminkaa
ooo a teraz doczytałąm że waga mojego wózka z gondolą to 12,5 kg :)

Gość sonia sonita
pol