Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burzuazjame

KATABOLIZM ??

Polecane posty

MAM PYTANIE. Jak wywołąc u siebie katabolizm? mam strasznie umięsnione uda od jazdy na rowerze od 5 lat teraz ok 58 cm w obwodzie a to naprawde dużo. Dodam ze jestem kobietą i moje uda są ogromne ocierają się od siebie i bolą, w dodatku nie mogę nosic spodni bo od razu mi się przecierają. Proszę pomózcie jak doprowadzic do katabolizmu .... :)

Gość gfsdgasd
A co to jest? Poza tym po co ćwiczysz? Żaden facet nie będzie cie chciał z takimi obrzydliwymi nogami

no wiem ale co mam zrobi ;/ jeżdze na rowerze jedynie. Pomózcie ludzie bo nie chce tak wyglądac 58 cm to wiele wiele wiele za dużo.

Gość mycholinade
hheh a ja zawsze mialam chude, mialam przerwe miedzy udami i chcialam prpzytyc by miec pelne uda :) ale moja kolezanka ktora ma wielkie grube udziska też mówi,że jej sie oceirają :/ nie mogę sobie tego wyobrazic ;(

Gość ludzie jak Wam ta panna nie
zmień dietę więcej tłuszczu mnie innych składników i ćwicz

Gość może ma
przecież z mięśniami nic nie zrobisz. jeśli zaczniesz głodować ale z głową u specjalisty, to może za parę lat nogi ci ubędzie. ale 58 to tak dużo? ja mam 54 i nie mam wrażenia, że są chude.przesadzasz

Gość zmień dietę
wyeliminuj składniki budujące mięsnie do minimum, ale generalnie nie spodziewaj się cudów, naucz się z tym żyć.. Treningi z dużą ilością aerobów I TO TYLE MOŻESZ ZROBIĆ Minusem metody jest, że ubędzie ci wszędzie i to nie koniecznie równomiernie

Gość gość
mięśnie po ok1,5 mc zaczynają tracić na swojej objetośći, organizm zaczyna czerpać zapasy najpierw z białka a potem z tłuszczu, takze najrozsądniej zaniechać na okres ok 3 mc prace aerobowa/ siłową, przy normalnym odrzywianiu ( z diety wyłącz kuraki, sery białe itp) powinieneś/powinnaś zobaczyć diametralną róznice, jeżeli zależy ci na czasie w dobrym sklepie dla kulturystów znajdziesz suple w tym temacie. usmiech.gif https://sportportal.pl/powstrzymac-katabolizm-miesni/