Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burzuazjame

KATABOLIZM help mee

Polecane posty

SIEMKA jestem kobietą i od 5 lat jestem uzależniona od roweru, po prostu kocham na nim jedzic czuję się jak ptak na wietrze :) ale... moje uda mają 58 cm obwodu co wygląda makabrycznie. Za 2 miesiące idę na wesele do kuzynki ichciałabym zmieścic się w sukienke od mojego chłopaka która jest opinająca w udach. Nie że się w nią nie mieszkę, ale po prostu nie ładnie to nna moich udziskach wygląda. Jak doprowadzic organizm do katabolizmu? nie chce wyglądac już jak straszna wielka baba ;/ helpppp mee

jak wywołac katabolizm? mam 58cm w obwodzie uda i zero tłuszczyku same mięsnie ( mam 180cm i jestem potężna) nie chce tak wyglądac ale cuż nie moja wina nie wszyscy sa piękni

Gość gość
Bardzo prosto wywołać katabolizm. Starczy nie jeść (a szczególnie unikać białka) jak organizm nie będzie miał czym się pożywiać, to zacznie zjadać mięśnie.

Gość kolokolokolokpoolookpo
a ogolnie to ile wazysz przy jakim wzroscie??

Gość gość
mięśnie po ok1,5 mc zaczynają tracić na swojej objetośći, organizm zaczyna czerpać zapasy najpierw z białka a potem z tłuszczu, takze najrozsądniej zaniechać na okres ok 3 mc prace aerobowa/ siłową, przy normalnym odrzywianiu ( z diety wyłącz kuraki, sery białe itp) powinieneś/powinnaś zobaczyć diametralną róznice, jeżeli zależy ci na czasie w dobrym sklepie dla kulturystów znajdziesz suple w tym temacie. usmiech.gif https://sportportal.pl/powstrzymac-katabolizm-miesni/