Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o huggies

Pytanie do mam o pieluszki huggies

Polecane posty

Gość pytanie o huggies

używam tych pieluszek już jakiś czas, ale dopiero ostatnio zauważyłam, że w części pieluszki, która styka się z brzuszkiem dziecka są jakieś grudki, jakby ziarenka piasku-jest to wyczuwalne pod palcem, w pozostałej części pieluszki nie ma tego. W tym miejscu pieluszka jest też sztywniejsza. Teraz nie wiem czy one już tak mają, czy trafiło mi się jakieś felerne opakowanie, bo wcześniej nie widziałam tego. Możecie sprawdzić jak jest u Was?

Gość pytanie o huggies
odpowie ktoś?

Gość pytającaMamusia
szczerze mówiąc, ja orientując się o pieluszki(obecnie jeszcze w ciąży jestem ale zasięgałam opinii) każdy narzekał na huggiesy, nie spotkałam osoby-którą znam nie z kafe, która by sobie chwaliła huggies, dlatego pewnie trudno będzie o odpowiedź ;)

Gość pytanie o huggies
ja jestem z nich zadowolona, bo mają inaczej ulokowane gumi rozciągające-z tyłu pieluszki, pampers ma np rozciągliwe boczki i o ile pampersy sprawdzały się jak synek był mały, tak jak zaczął chodzić już nie bardzo, bo rolowała mu się pieluszka na brzuchu, z huggies nie ma takiego problemu. A generalnie jakość huggies oceniam jak pampers active baby. Czy może ktoś jednak odpowie?

Gość fasia
Takie ziarenka wyczułam w pampersie "sponiewieranym" przez jakiś czas przez córcie(leżał w zabawkach) w tylnej górnej części.Wydaje mi się,że to jakiś materiał absorbujący który stwardniał po dłuższym kontakcie z powietrzem.Huggies nie sprawdziły mi się gdy córka była maleńka, ciągle przeciekały bokiem.Prawie za każdym razem musiałam ją przebrać po kąpieli i wieczornym karmieniu.Wczoraj kupiłam w biedronce w promocji, zobaczymy, córka jest już rok starsza:)

Gość fasia
Otworzyłam paczkę, w tych pieluszkach też coś się wyczuwa pod palcami:(

Miałam kilka huggiesow i nie zauważyłam czegoś takiego... poza tym że strasznie przeciekały i były sztywne to poza kupką dziecka w pieluszce nic nie było :))

Gość pcygan
Witam, Jeśli jest ktoś zainteresowany to mam na sprzedaż pieluszki huggies rozmiar 1,3,4,5,6. Cena do uzgodnienia ;) Więcej informacji pod mailem: p.cygan98@gmail.com Pozdrawiam

Gość pcygan
Witam, Jeśli jest ktoś zainteresowany to mam na sprzedaż pieluszki huggies rozmiar 1,3,4,5,6. Cena do uzgodnienia ;) Więcej informacji pod mailem: p.cygan98@gmail.com Pozdrawiam

Gość gość
najgorsze gównowsrod pieluszek,