Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interneta niet

Czy Wasi rodzice nadążają za zmianami w świecie ?

Polecane posty

Gość interneta niet

Korzystają z łatwością z owoców współczesnej techniki ? Odnajdują się bez problemów w globalnej wiosce ? Pytanie do młodych osób.

Gość klhkglhktf
Młode osoby to i młodzi rodzice .

Ja mam 22 lata, moi rodzice 60. Odnajdują się doskonale, lepiej niż moja 30 letnia siostra :P Mają konta internetowe, korzystają z internetu na co dzień i generalnie nie mają problemu z nowinkami.

Gość interneta niet
Niekoniecznie młode, szczególnie duchem:) Znam osoby 60-letnie, które nie mają problemów z podstawową obsługą komputera, i znam 40-latków, którzy nigdy w życiu nie korzystali z komputera:) Zależy mi na wypowiedziach osób w wieku powiedzmy 15-25 ;)

Gość klhkglhktf
No patrz a ja mam 30 i moi rodzice też 60 . W każdym razie matka się odnajduje szczególnie że od dawna pracuje na komputerze . O dziwo ojciec nie za bardzo . Do komputera nie podchodzi a z komórką walczy .

Gość popychame......
.

Gość vchcgcjgcv
.

Gość ja nie narzekam
60+ komputera uzywam czesto ( zadnych kursow nie robilam, ot tak, amatorsko ) bo sie przydaje - obrabianie zdjec, projektowanie roznych plakatow, afisze, dokumenty, prezentacje ,oczywiscie wszelkie info, poczta, czytanie gazet,widoosci. ogladanie filmow, oplaty, kupno biletow lotniczych i samolotowych, rozne fora, , mam konto na fb, zalozyla strone. Komorka jak to komorka, karty kredytowe - no nie wiem, co tam jeszcze... Wsrod moich znajomych - z komputerem dziala tak pol na pol. Tzn wiekszosc poczte odbierze, wiecej- niekoniecznie

Gość interneta niet
Nie widzę ostatniej wypowiedzi :o

Gość ,lytlhlhpt
lphtrlyplyp[yp[ryl[

Ja mam 20 lat, mama 39, ojciec 40. Mama świetnie radzi sobie z nowinkami technicznymi. Ojciec średnio z Internetem - umie zamówic na allegro części do samochodu. Oboje mają konto na nk. Ale jest lepiej! Moja babcia (59 l) ma konto na facebooku, regularnie wchodzi na czata i jest chyba bardziej w tym wszystkim zorientowana, niż ja :)

Gość Moja matula
lat 58. Minął rok zanim nauczyła się pisac smsy. Komputera się boi. Boi się, że popsuje. Nie rozumie co to jest internet i czemu tyle czasu w nim spędzam.

Gość qwerka
Moi nie nadążają - wczoraj spytałam ich np o kompletny banał - napiecie przy dyskach SSD i nie potrafili powiedziec. Troche mnie to przestraczylo, nie wiem co im sie stało. Zawsze byli na bieżąco, a teraz?

Gość Jednym słowem mówiąc
Odnajdują się wspaniale pod każdym względem,nawet moja babcia w wieku 60 plus śmiga na komputerze aż miło.Korzystają z basenu,jeżdżą na nartach.Zastanawiam się skąd u nich tyle werby?1:D

Gość ,lytlhlhpt
djsdhfjfjksdjf

Gość interneta niet
Dzięki za odpowiedzi :)

Gość rererrertrtrt
moi rodzice : mama 56, tata 59 nie nadążają, ale ja myślę, że to nawet dobrze. BO jakby mieli siedzieć po forach i czytać te bzdury typu "kobiety to kurwy", to nawet lepiej dla nich. Mama w ogole nie potrafi nawet wlaczyc kompa, tata troche lepiej ale i tak np. napisac posta na forum czy zarejestrowac sie na forum, milaby problem, ja mu pomagam.