Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aerosmith80M

Czy znacie jakiegoś uczciwego faceta?

Polecane posty

Gość Aparat007
@Moorland - lepiej usmiechac sie i oszukiwac kogos na boku :) ?

Gość dziwadło jak się patrzy
to ja:D!

Czy znacie jakiegoś uczciwego faceta? x mój pierwszy, ukochany św pamięci pies.

Iftar,jak możesz tak trywializować tak poważny problem? ;) x Aerosmith80M: ale co to znaczy "mówi szczerze"? Bo jesli masz na myśli sytuację,że facet mówi SZCZERZE że Cię kocha,a potem coś go zdenerwuje i odnosisz wrażenie że nie jesteś dla niego wszystkim,to to nie o to chodzi... Nawet ukochana kobieta potrafi czasem wyprowadzić z równowagi,co wcale nie znaczy że facet mówił nieszczerze ;)

Gość riieeiir
1 tylko

Gość
Ten był jedyny w swoim rodzaju. Nie zdradzał dla obcej michy.

Gość barnej
ja znam - siebie.

Gość znam jednego
''''Czy znacie jakiegoś uczciwego faceta, który jest szczery gdy mówi kobiecie że ją kocha, który w ogóle coś mówi szczerze?'''''''''' 0 Znam jednego ale to moj przyjaciel gej. taka prawda :O

Gość niemożliwe!serio:)
geje są spoko,są kulturalni,na poziomie,empatyczni znam kilku,potrafią powiedziec niebanalny komplement,i wiem ze jest prawdziwy,bo ich nie interesuje jako miecho:P

Gość hermund
geje sa zajebiscie falszywi :) A byliscie kiedys na gejowskiej imprezie np w Londynie ? Ja dalem sie namowic przez moja dziewczyne bo niby bezpieczniej :) dla niej tak, dla mnie nie :) Geje wala sie jak zwierzeta, az im sperma ocieka na ustach jak wychodza z kibla. (widzialem na wlasne oczy, wymiotowalem przez miesiac po tym incydencie, dziekuje nigdy wiecej takich imprez). Geje sa tylko okej na codzien w pracy, poza nia to czyste zwierzeta wypuszczone z klatki. Zastanowcie sie dalczego tylu z nich umier an aids ? Geje zdradzaja sie czesciej niz normalne pary i to jest fakt. Ost byl program na bbc o jakims portalu dla gejow gdzie umwiaja sie na 1 razowe spotkanie seksualne, portal jest jednym z najbardzije popularnych servisow w uk na ta chwile. sodoma i gomora. I geje ze szczerosci nie maja nic wspolnego.