Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jjagódka.

DZIEWCZYNY JESTEM ZAŁAMANA!!! Po roku katowania się ćwiczeniami.....

Polecane posty

Gość Jjagódka.

i dietami, przy czym mój brzuch jest nadal flakiem (mniejszym,ale jest niestety) dowiaduję się po roku od chirurga,że mam rozsttępy miesnia prostego(!) a to przeklada sie na to że nie widać efektów ćwiczeń (w okolicach brzucha), trzeba wyciąć kawałek skory z tkanką podskorną i zszyć mięśnie. Szok....w wakacje planuję abdominoplastykę. Ogólnie jestem po dwóch ciążach i nie miałam wielgaśnego brzucha,nie przytyłam też nie wiadomo ile,ale po 2 ciąży niestety brzuch taki miękki,jakby bez mięśni.... Cóż.... Pozostaje mi czekać do wakacji... a Wam radzę sprawdzić,czy też nie macie tego problemu co ja. Można samemu brzuch obmacać,na necie gdzies czytałam jak.

Gość Jjagódka.
Zaznaczę,że myślałam ze robię coś nie tak,ale diete miałam specjalnie dobieraną,a na brzuch robiłam różne zestawy ćwiczen Runęłam po tym jak się okazuje że to nic nie da

Gość to częsty problem po ciąży
i chyba fachowy termin brzmi trochę inaczej chodzi o to że między mięśniami jest przerwa, u niektórych kobiet to samoistnie zanika a u innych pozostaje i przez to brzuch jest osłabiony i wypukły ciąża to masakra dla ciała: rozstępy, żylaki, hemoriody, przebarwienia skóry, nadwyrężenie kręgosłupa i mięśni brzucha, że o popękanej pochwie i szyjce macicy nie wspomnę no i cała ta burza hormonalna która u niektórych kobiet powoduje po ciąży problemy z tarczycą (wypadanie włosów), nadciśnienie w ciąży, cukrzycę ciążową, nietrzymanie moczu, skłonność do grzybic pochwy a facetom się wydaje że jedynym problemem kobiet po ciąży jest to że się roztyły i sflaczały

Gość KolorowaZima
POPIERAM!!! My kobiete mamy w zyciu gorzej, na dodatek trza wygladac jak miss po ciazach i w czasie wychowywania dzieci najlepiej pelen makeup na twarzy,umalowane paznokcie bo inaczej chłop się skarży ze ma babsko w domu zaniedbane a sam ze zwisającym brzucholem przed kompem siedzi. Co do tych miesni brzucha to wiem ze tak sie tez dzieje w przypadku nadwagi