Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ani taka ani taka

Panowie, wolicie grubsze, a inteligentne, czy szczuple, a glupie?

Polecane posty

Gość ani taka ani taka

Ankieta dla Panow +25 (lat oczywiscie)

Gość SNap
chude i inteligentne. Grubsze nie grzeszą inteligencją!

Gość .mi to bez różnicy.
Ja mam 21lat ale może się wypowiem? Miałem 2stale partnerki -jedna grubsza i głupsza, druga natomiast chuda lecz również głupiutka. Sam nie jestem omnibusem, skończyłem tylko technikum więc mi to nie robi zbytniej różnicy, wręcz bym nie chciał mądrej kobiety, co nie musi świadczyć że jestem prymitywem, bo owszem książki czytam etc

Gość ani taka ani taka
NIe ma opcji chude i inteligentne, sa 2 warianty

Gość mdmdmwmw
Dnxpta

Gość kocie oczy44
każda grubaska tak sobie tłumaczy:P twoi rodzice cię nie kochają bo nie dość ,że cię zapaśli to jeszcze wmawiają,że jak masz dobre oceny to jesteś lepsza :D co jest kłamstwem

'grubsze a inteligentne, czy szczupłe a głupie' jaka klasyfikacja :D czego te maciory nie wymyślą... :D

Gość mdmdmwmw
Mdwpga

Gość nienienienie
up

Gość kaska2112
hehe eeeej no. Przeciez sa i grube głupie. Jest tez mnostwo szczupłych i jednoczesnie mądrych kobiet. Wiadomo, ze kazdy woli szczupła. A to co ma w glowie, to kwestia czasu:) A gdyby odwrocic ankietę? Gruby i mądry, czy szczupły i głupi? Proste, ze szczupły i mądry. Albo nie. Nie szczupły. Facet musi byc dobrze zbudowany!

Gość ewqqwewqeqw
raz że nie widzę korelacji miedzy tuszą a inteligencją, nawet raczej osoba mądra bedzie dbac o siebie w mądry sposób czyli efektywne diety, dwa- faceci cenia u kobiet urodę, a inteligencja jest nawet niewskazana, zwłaszcza zeby nie byc mądrzejszym od nich

Gość gjkhgjhghj
g

Gość Kristoffffff
Gdybym mial wybrac z takich dwoch kategori, to wolalbym grubsza, a inteligentna, niz szczupla, a glupia. Gruba zawsze moze schudnac, a glupia madra sie nie stanie. Amen

Gość fan kobiet sukcesu
Kwestia gustu. Wole jednak inteligentne kobiety, pewne siebie, zadbane, ktore wiedza czego w zyciu chca.

Gość ttttttttttttttt
dfghj

Gość ani taka ani taka
up up

Gość Hehehu
Wole kraglejsze, ale bez przesady. No i zeby miala w glowie poukladane, a nie ciagle tylko kosmetyki, solarium, ciuszki i inne infantylne kwestie.

Gość prawictwo pospolite141
Zalezy co znaczy słowo grubsze 60 kg czy 90 kg 60 kg może być , ale 90 kg odpada

Gość prawictwo pospolite141
Moja tolerancja dla kobiety o wzroscie 165 cm wynosi miedzy 48 kg- 59 kg .. Nie chciałbym miec dziewczyny ktora ma 165 cm wzrostu i wazy 74 kg , ale 59 kg bym nie odrzucił

Gość facio21 lat sexi men
chyba to te grube sa głupie bo jakim trzeba być głombem żeby sie zapaść?

Gość mapiek
A jakim trzeba byc glabem zeby miec tak ograniczone myslenie oceniajac innych na podstawie ich wygladu, tuszy? Sadze, ze kafeteria nie jest dobrym miejscem na takie dyskusje, bo przeciez tutaj sami idealni siedza. Z wygladem miss, figura modelki i IQ Einsteina.

Gość nieoNN
Typowe pytanie z tezą.Zapewne chciałabyś usłyszeć od facetów że mądre i przy kości.Z góry zakładasz że szczupłe z natury są głupsze.Na szczęścieie inteligencja nie zależy od wagi.

Gość cfdefefd
królikov sam nie grzeszysz inteligencja nazywajac osobe przy tuszy maciora.

Gość eeetaaammmmm..
Nie ma związku miedzy wagą a inteligencją.Może być gruba inteligentna lub głupia i odwrotnie.Śmiem jednak twierdzić,że więcej jest chudych głupich niż odwrotnie.Sama jestem szczupła,więc komentarze typu grubaska sobie przytakuje będą nie na miescu;) A pisanie,że jak chuda to mądra itp o kant d..y rozbic,często kobiety właśnie dlatego się odchudzają,że nie mają nic innego do zaproponowania facetom poza ładnym cialem.Pomijam oczywiście aktorki ,które w jakiś tam sposób "pracują"cialem.

Gość rozroba poslka
przeciez krolikov to najwiekszy pustak na kafeterii wiec nie spodziewajcie sie po niej inteligencji

Gość Olekkk.,
Ogolnie to dla mnie bardziej liczy sie to, co kobieta ma w glowie, a nie jak wyglada. Wiadomo, ze musi byc zadbana, a nie jakas zulica, smierdzaca, z zapuszczonymi i zatluszczonymi klakami. No i nie toleruje palenia papierosow, wiec papierosnica tez odpada. Takze jesli kobieta o siebie dba, ma cos w glowie, to napewno ma szanse na zainteresowanie.

Gość klpounhftyg
upup