Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asentraaa

asentra bierze ktoś ?

Polecane posty

Gość asentraaa

jak sie czujecie ? pomogła wam ?

Gość ewqqwewqeqw
kiedys ją brałam, to słaby lek, ma mało skutków ubocznych, więc czasem moze byc za słaby, ale przyjemny

Gość asentraaa
dziś zapisał mi to lekarz bo mam lęki :o ale mówił że działa po 2 tyg nie wiem czy mi pomoże .......

Gość ewqqwewqeqw
dziala od razu, tylko efekty widac po 2 tygodniach, często na początku przy takich lekach np. pierwsze kilka dni mozna się dziwnie czuc, choc u mnie było ok, jedyny skutek uboczny tego leku jaki czułam to było większe pocenie się i moze suchosc w ustach niewielka

Gość asentraaa
dzięki ...... mam pić 1 rano przez 2 mies i mam iść na kontrole ale do tego zapisał mi tez xanax :o nie wiem po co ....

Gość ewqqwewqeqw
ja bym jeszcze brała magnez z b6, czasem to neidobór magnezu a nie choroba, i warto zrobic badania tarczycy, na zachodzie kazdy lekarz ja bada psychiatra przed podaniem leków

Gość nsywguioo
mi tez to przepisala po 3dniach brania myslalam ze umieram , rece mi sie trzesly strasznie i balam sie wyjsc z pokoju. wyrzucilam tabletki do kosza a nastepnego dnia czulam sie lepiej. xanax bralam tylko kiedy bylo naprawde zle (pol tabletki) i musze powiedziec ze zawsze czulam sie po nim lepiej. od czasu asentry juz nigdy nie poszlam do lekarza. leki przeszly mi same podczas ciazy a teraz kiedy mam juz swoje malenstwo czuje sie swietnie. zyc\ze ci duzo zdrowia bo wiem dokladnie jak to jest :(

Gość asentraaa
tarczyce mam ok , mam świeże wyniki krwi i są dobre a te leki zapisał mi kardiolog bo poszłam z kłopotami sercowymi mam kołatania uczucie lęku że umrę itd i on mi to zapisał ..... nie byłam u psychiatry

Gość asentraaa
nsywguioo - dzięki za otuchę :)

Gość ewqqwewqeqw
to magnez tym bardziej warto brac, bo on tez jest na problemy z sercem a nie pijesz za duzo kawy, ona go wypłukuje... jak po asentrze juz ktoś miał takie problemy, to nie wiem co by było, jakbyście wzięły coś typu Efectin... :p

Gość asentraaa
nie,kawy nie piję wcale po kawie dopiero serce napierdziela ...... magnez piłam na skurcze łydek ale dawno już nie wiem już co mi jest :( spróbuję tą asentre dołuje mnie to :(