Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieRozumiemTejKobiety

Anna Fryczkowska - samobójstwo jej syna

Polecane posty

Gość ona nie płacze
po synu !!! ona niczym wasniewska robi kariare na jego śmierci , polazła wszędzie gdzie za wywiady można skasować okrągłą sumke , moze czas zastanowić sie pani Anno dlaczego była pani tak beznadziejnym rodzicem ze syn wybrał smierć niz zycie z panią ? za ten stan rzeczy odpowiadasz ty kobieto , dla twojego dobra zamilcz na temat tego samobójstwa bo zrobiłaś z siebie wyrodną suke

07:24 [zgłoś do usunięcia] ona nie płacze i Założę się że głosowałaś/łeś na PO.

Gość tez tak sądzę
Oglądaliśmy wczoraj Lisa z mężem i też uważamy ,że próbuje się tłumaczyć. Mam nastoletniego syna i nie wyobrażam sobie żebym czegoś chociażby po oczach nie zauważyła. Ponadto ona mówi ,że on sam przychodził i mówił jej te różne rzeczy na temat tego że życie takie czy takie i dla niego nie ma sensu. Ona niby taka inteligencja ,pisarka i redaktorka i nie wpadła że to mogą być narkotyki? Jak o tym sie na każdym kroku mówi. A jak była w uwadze to redaktor mówił ,że ojciec lekarz. Ludzie jakiej specjalizacji by nie miał to co z niego za lekarz jak on u własnego dziecka nie zauważa problemu? Natomiast terapeuta powiedział ,że oni nie chcieli widzieć problemu.Cały czas tylko kobita opowiada jaki to on zdolny jaka dobra szkoła, jaki z niego muzyk,A jakie to ma znaczenie? Nie żyje 16 letnie dziecko i nie ma znaczenia czy z dobrej szkoły czy z gorszej. Ale zasada się potwierdza , to są właśnie tzw."DOBRE domy". Rozpisałam się ale szlag mnie trafia, bo jakby to mnie spotkało to miesiac po śmierci dziecka wyłabym w poduszkę, a nie zapie....ła i udzielała wywiadów. Gwiazda się znalazła.

Gość Miszszaa U :)
Powinna zapisac się do PO i wystartować w następnych wyborach :D

Gość mjok
Wiekszych bzdur nie czytałam. Kobieta przestrzega przed tragedią, która ją dotknęła, a tu pomówienie, że lata za kasą. Żałosne jest podejście naszych rodaków do tego typu spraw. Zawsze wszędzie węszą interes. Kasa, kasa, kasa. Czy ona poszła do tv żeby pochwalić się, że jej syn popełnił samobójstwo? Nie, ona chce wyczulić nas na problem, który ją spotkał. Jak czytam takie komentarze to mam nieodparte wrażenie, że przed monitorem siedzi osoba z tak ograniczonym myśleniem, że czytać się tego nie da. Co to za rozumowanie. Czy Polacy są tak głupi i bezmyślni, że nie rozumieją co ta kobieta chce przekazać??? Takie odnoszę wrażenie :(

Gość prawda z bialego
a myślicie że nie bierze kasy za reportaże syn popełnił samobójstwo:( szkoda chłopaka nic nie wiedział o życiu wyrazy Głebokiego SZacunku edla Matki ale zwalaniem na marihuane to juz cos !!!sama nie dopilnowala ze jest cos nie tak! syn na 100% dawal jakies znaki marihuana pwnie mu pomogla gdy byl samotny rodzice nie mieli czasu dla niego byl pewnie sam nie mam pojecia co go sklonilo do takiego czynu intuicja mi mowi ze to na 75% byla dziewczyna mozliwe ze starsza (moze i nauczyciel) zadurzyl sie chlopak nie mial zkim o tym pogadac i tu znajduje sie problem marihuana !!! zdarzyło mi sie zapalic kilka razy ale z tego co pamietam smialem sie wszystko bylo kolorowe wiec raczej do depresji ludzi nie doprowadza moze i tak ale to musialo by byc po dluzszym czasie a przypominam mail 16 lat niby slawna mame ktora nie wiem ale raczej kasy nie brakowalo byli sztuczni koledzy znacznie powiedzmy z nizszych SWER i wykozystywli chlopaka na kase i ztad sa narkotyki wiec Pani Anno chciałbym sie dowiedziec co według pani znaczy ze mieli Państwo "DOBRE KONTAKTY" ??? za tym kryje sie wrota do Tajemnicy... Panie świeć nad Jego Duszą Z wyrazami współczucia Białostoczanin

Gość gość
Chodzi o to że wszędzie lansują w mediach że marihuana jest nie szkodliwa jak np. robi nasz poseł Palikot albo lewacka organizacja o nazwie Wolne Konopie Pani Anna pokazała że marihuana też zabija i to są te przekazy o których P.Anna informuje. 1 przekaz to jest że marihuana jednak szkodzi i zabija najlepszy jest przykład jej syna i to co zrobił 2 przekaz jest do rodziców żeby robili swoim dzieciom testy na obecność narkotyków żeby historia się jak najmniej powtarzała i żeby nie musieli przechodzić tego co Pani Anna przechodzi..

Gość gość
a moze on cpał BO MIAL PROBLEMY Z KTORYMI SOBIE NIE RADZIL I TO PRZEZ NIE SIE ZBIL,NIE PRZEZ NARKOTYKI?ja jakis czas temu pilam i gdybym popelnila samobojstwo tez by mowili ze przez alkhol a ja o samobojstwie mysle od zawsze bo mialam koszmarne dziecinstwo i nie radze sobie z tym