Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura mnie kocha

Chciałbym by wszyscy ludzie byli tacy jak ja

Polecane posty

Gość natura mnie kocha

Dzięki takim jak ja ta planeta by przetrwała miliony lat -jem jak najmniej -mało wdycham powietrza wy to pewnie chapiecie do końca :O -nie mam tv, światło bardzo oszczędzam -zazwyczaj chodzę wcześnie spać -rzadko używam komputera -nie wychodzę z domu ani nie kupuje ubrań - wspieranie wielkich koncernów przyczyniajacych się do wyniszczania planety :/ -nie pale ani papierosów ani w piecu, NIE CHOROWAŁEM OD 5LAT NAWET NA KATAR ludzie żyjemy krótko po co wam te ekscesy i tak zaraz pozdychacie oszczędzcie te planetę :/

Gość Zatańcz tatango
Taaa szczególnie mnie rozebauo to "wdycham mało powietrza". To może dlatego zakładasz takie tematy.Może jesteś po prostu niedotleniona?

Gość Zatańcz tatango
Choć z drugiej strony muszę przyznać że szanuje to co napisałaś. W tym tkwi pewne ziarno szlachetności.Szczególnia jeśli wiąże się ono z troską o dobro naszej planety.

Gość HEE HE
dobre popaprancu ! -nie wychodze z domu, nie kupuje ubran,- hee he he! zreszta calosc jest doskonala ! takie chore popierdolence tez zyja i plodza na tej ziemi, -chryste !!! widzisz a nie grzmisz ?...

Gość Kamilka z POZ
Jeszcze powiedz, ze wody mało używasz i wpierdzielasz robaki, wychodząc nocą na łowy. A zamiast gum na dydka zakładasz skarpety. Co Ty masz z życia? ...

Gość gofra o smaku kebaba
boziu co to za "jednokomorkowiec"

Gość takie jednostki jak ja by się
przydały: - jestem wrażliwa - życzę dobrze innym (wyjątek stanowią kanalie, świnie lub wrogowie i ci, którzy źle życzą niewinnym) - jestem miła - mam poczucie sprawiedliwości - oburzam się złem - jestem szczera - ceniłabym szczerą przyjaźń i miłość. - itd Takie jednostki by się przydały;)