Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieszna_halinka000000

pytanie o piersi

Polecane posty

chodze do drugiej klasy liceum, mam 17 lat, w marcu bede miala 18. piersi mi zaczely rosnac szybko, to znaczy, jak mialam 8-10 lat juz zaczelo sie pojawiac cos. i tak intensywnie zaczely rosnac do okolo 1 klasy gimnazjum, czyli do 14 roku zycia. oczywiscie jak mialam 12-13lat to juz coraz wolniej. i tak stanelo. i odkad poszlam do liceum mam wrazenie ze mi piersi zaczely rosnac. tylko zastanawiam sie czy to jest w ogole mozliwe by w liceum znow zaczely rosnac, gdyz czytalam na wielu stronach ze piersi rosna do 16-17 r.ż. po prostu chce sie dowiedziec, czy ja przypadkiem nie wmawiam sobie ze mi cos uroslo. tak, teraz nosze inny rozmiar stanika (DOBRANE 75D lub 70DD), ale z tym tez ciezko powiedziec, gdyz w gimnazjum nosilam push upy z rozmiarem B i nie znalam sie tak jak teraz na doborze stanikow i myslalam ze np 70B i 80B rozni sie tylko rozmiarem obwodow, nie miseczek. czy to mozliwe by one jeszcze w ogole cos rosly? i prosze nie piszcie ze ciaza to urosna jeszcze, bo nie kazda musi byc w ciazy. mierzylam obwod w piersiach i pod nimi i obwod w piersiach jest nieco wiekszy, mam o 3 cm wiecej teraz niz gdy mialam 16 lat. czy one beda w ogole rosly czy to juz koniec ich wzrostu?

i jeszcze mam jedno bardzo glupie pytanie :/ czy jak swedza piersi, brodawki to znaczy ze cos w ogole jeszcze rosnie? bo zawsze slyszalam ze gdy rosna piersi to bola, a mnie bolaly czesciej w 1 klasie ale tak jakos ze dwa tygodnie, raz chyba bylo ze ze 3 tyg i czesto swedzialy. czy swiad to tez oznaka ze cos rosnie?

Gość sdds
Wstaw fote

Gość vbnm,.km
ale masz zjebane imie, po drugie takie cycore sa fuj

Gość smieszna_halinka000000000
to tylko pseudo nie mam takiego imienia :D podnosze temat

Może tak być, ja na początku liceum miałam B75, a na studiach dłuższy czas C80 i czuję, że dopasowane wcześniej staniki robią się przymałe i biust zaczyna się wylewać. Ale u mnie to raczej efekt przybrania na wadze (w przeciągu kilku lat 50kg --> 60kg).

Gość mloddaa
po przytuciu też cycki rosną, ja byłam płaska a przytyłam 3 kg i mam 65D xD

Gość MOJA KOLEŚ
bo nie chodzisz na mecze kibicować dlatego ci piersi beda rosły ogromne

Gość ale 65D to i tak niedużo
i tak, wiem jak takie cycki wyglądają