Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjasdfghasdf

nowy filmik z Los Angeles! wlasnie wstawilam!

Polecane posty

Gość asdfghjasdfghasdf
zapraszam na vlogi!

Gość allllsssssaaaaamakotaotataa
dzien dobry, bardzo ladny ma pani ten filmik ale bardzo króciutki. Może tędy droga do kariery. Tylko gdzie i jak? i w jaki sposob? bo z tego filmiku i wielu innych nazwijmy to ...przypadkowych okoliczności nawet by pani pasowała kariera ale gdzie i jaka. i znowu to samo. ale z czystego pokoju nazwijmy to jak dla mnie bo z takiego brudu to nie sądzę, że pani sobie coś dopasuje. no jedną rzecz i znowu to samo bo nic więcej nie będzie pani pasowało. chociaż no kto wie... ityle. może coś ode mnie. ja już swoje lata mam - nikt nie zauważył ale ja tak. dziś rano zauważyłam na przykład. a pani jest młoda - niech pani próbuje. inteligentnie, od czegoś trzeba zacząć- gdzie , jak- pani sprawa. powodzenia. 🌼 :( a ja nadal swoje wykorzystując każdą możliwość- gdzie jest moja renta????!!! 😡😡😡😡

może ktoś tu coś napisze - to jeszcze raz ja - ciągle ten sam temat ,moja renta. jak te filmiki i tak dalej. ale muszę dążyć i drążyć i swoje wytupać, wypłakać, wykrzyczeć, wywrzeszczeć??? takie życie widać choć nie powiem ze mi ono odpowiada i tak dalej. ale na tym swiecie nikt się nikogo o nic nie pyta. no ale moja przesyłka należy do mnie i moje wartości to są moje wartości i się nie dam i koniec. zwykli złodzieje i nie powiem kto jeszcze. a to tam tyle ile renta - przesyłka z wartościami i to tyle. napiszcie tu ktoś coś to powiem 1 dobre słowo o tym forum bez 1 wartości. obojętnie jakiej. a tak? jednego dobrego słowa o was do dziś a tyle się tu napisałam i po co? tu pani wstawia filmiki, ma swoje strony, a ja tylko tu - połowa wycięta - przez kogo. nie napisze i tak dalej. pozdrawiam tymczasem ale wyłącznie na tym watku choć to nie moje zycie, nie moje problemy , nie utożsamiam się zupełnie z tym watkiem i jego stylem zycia, ale pani coś robi i coś próbuje osiągnąć tylko co i jakim sposobem? to wszystko. no to ja dalej swoje - gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość Darass
zdecyduj się los angeles czy las vegas ,a dokładnie jak daleko od Wąchocka wyjechalaś??

z takim tekstem to sam pan wy... i tak dalej. tekst na 1 wartośc to powinien mieć rece i nogi. albo przynajmniej rece a to jest tekst DLA MNIE bez rak nog i dalej 1 wartosci w tym nie ma. pani robi kariere na forum do zamkniecia za brak jakichkolwiek wartosci. tego nie rozumialam. a to jest forum z figura - i jakie tu sa wartosci? to jest dno do likwidacji jak wiele takich bezdennych den i tyle:( albo nie wiem czego - nie wiem jak to nazwac. jednak chyba ta pani tej kariery nie zrobi. taka publika... :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

jeszcze się wróciłam i jeszcze raz to samo - taka publika - tylko pozazdrościc. tak miałam napisać jak to tu się robi, pisze. pozazdroscic, pozawiścic, pouczyc, pomarzyc???? pomarzyć... po cos tam? pouczyc. i tyle. może jednak miała do czegos dojść w kraju? tylko którym? I tyle. ale publiczność ma nie to co ja. ale czy ja tu szukalam publiczności? bo teraz się dowiem - a za co taka obraza. a za co? A ZA KOGO? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość Fiśka4555
Ok. Wstawilas swój filmik. No i? Co mam zrobic z tym faktem teraz? :o

Gość karolinaa płdn
Pomiń żałosne/zazdrosne/głupie oraz żenujace wpisy powyżej ;) Filmiki fajne, ten nieco za krótki, powiedz co jest Twoim celem? zmierzasz tam gdzieś do jakiegoś wyznaczonego punktu, marzenia etc czy poprostu zyjesz z dnia na dzień ?? Pozdrawiam

Gość jej celem jest
zarabiać na reklsmach doklejanych przez google do filmików ale z taka ilością wejść to jej starczy na paczkę chipsów raz na kwartał

Gość a tam jestem
Buehehhehehehhehehhe. Idę nakręcić zdjęcie pokoju i poinformowac o tym cały świat. WTF?

Gość dfghjdfghdfgh
niedlugo wstawiam nowy filmik! pozdrawiam serdecznie! :)

Gość vezyros
ale zajebista wanna nie to co u nas

Gość Grogolle
Chętnie włożyłbym Ci w pupę. Co Ty na to ELLA?:classic_cool: Tylko odpisz migusiem!

Gość vezyros
POdmywam się w misce.:classic_cool: Kąpiel całościowa raz na miesiąc w balii.:classic_cool: Czy mogę się podobać?

Gość dfghjdfghdfgh
nastepny filmik bedzie naprawde super wiec zapraszam na kanal! super filmik sie szykuje!

Gość vezyros
po prostu nie wierzę.

Gość co za nędza
beznadziejne są te twoje filmiki o niczym, gdybym mogła pojechać do Stanów to na bank znalazłabym coś ciekawego do nakręcenia albo sfotografowania, a ty: pokój hotelowy albo garaże albo zarośla itd. Widać że masz w głowie byle co, tak jak na tych filmach jest byle co. Szkoda kasy twoich rodziców którzy cie tam utrzymują.

Gość sdsfghszdfghsdfgdsfg
gdybys obejrzala akurat chociaz kilka moich filmikow to bys wiedziala ze nikt mnie nie utrzymuje a zaczynalam w usa od smienikow a teraz fajnie jest i sama na sobie polegam